Andrej Kramarić objavio prvu fotografiju s kćerkicom koja se rodila netom prije Eura

Foto: Instagram

Andrej Kramarić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Mijom i njihovom kćerkicom Evom koja se rodila u svibnju ove godine.

Fotografija je snimljena u Šibeniku. Nogometaševi pratitelji i obožavatelji su u komentarima ispod objave ostavljali emotikone srca. Malena Eva rođena je u jednom zagrebačkom rodilištu netom prije početka Eura.

Da par čeka drugo dijete, saznalo se tek početkom svibnja. Nogometaš je to otkrio fotografijom svoje supruge i sinčića Viktora na kojoj se vidi da Mia ima poveći trudnički trbuh. "Sretan", napisao u opisu objave, a u komentarima su odmah počele pristizati čestitke.

Andrej i Mia su zajedno od 2017.

Podsjetimo, Andrej i Mia zaljubljeni su od 2017. godine, a za njihovu se vezu doznalo nakon SP-a u Rusiji. U ožujku 2021. vjenčali su se u Gradskoj vijećnici u Zagrebu, okruženi bliskim prijateljima i obitelji. Vijest o vjenčanju nastojali su držati u tajnosti, no to im nije pošlo za rukom. 

U kolovozu iste godine postali su roditelji sina Viktora. U svibnju 2022. godine par se vjenčao i u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama. Tamo su krstili i sina Viktora.

"Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem", ispričao je Andrej ranije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.