Anezi objavila da je umrla Dubravka iz Big Brothera: Počivaj u miru...

Foto: Instagram

ALENA NEZIREVIĆ ANEZI, bivša kandidatkinja reality showova Big Brother i Gospodin Savršeni, na Instagramu se oprostila od Dubravke Ujević Veron koju je upoznala tijekom snimanja Velikog Brata.

"Počivaj u miru, prijateljice draga! R.I.P. Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom....'šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je'. Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima", napisala je Anezi uz fotografiju s Dubravkom.

Dubravka je sudjelovala u posljednjoj sezoni Big Brothera u kojoj se pojavila kao članica tajne obitelji. Imala je 49 godina.

"Umrla je prirodnom smrću. Oslabio joj je organizam u zadnje vrijeme. To je sve što ću napisati", odgovorila je Anezi na pitanje što se dogodilo, a ispod njezine objave mnogi su izrazili žaljenje tom viješću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.