Anja Alavanja i Igor Cukrov okupani vodičkim suncem pripremaju se za CMC Festival

S OBZIROM na to da nam se sve više bliži CMC Festival, pripreme za dvodnevni spektakl u Vodicama u punom su jeku. Organizatorima zasigurno u korist ide i sunčano vrijeme pa je tako vrijedna Anja Alavanja na vodičkoj rivi napravila intervju s Igorom Cukrovom, koji je jedan od izvođača na CMC Festivalu.

Također, okupane suncem, Anja i njezina kolegica Rajana Radosavljev pozirale su s CD-om na kojem se nalaze svi izvođači koji nastupaju na festivalu, povodom čega je održana i prezentacija.

Podsjetimo, CMC Festival održat će se 18. i 19. lipnja ove godine. Prvi dan festivala odvijat će se na tri pozornice smještene na rivi i u samom centru grada Vodica, a bit će rezerviran za pojedinačne koncerte naših glazbenih zvijezda, uz zastupljenost gotovo svih žanrova, od jazza, preko rocka, urbane i tradicijske glazbe pa sve do zabavne glazbe.

Drugi dan predstavlja revijalni dio i zapravo je centralna večer Festivala. Na glavnoj pozornici nastupit će 22 izvođača CMC Festivala u organizaciji Hrvatske diskografske udruge. Nakon revijalnog dijela slijedi veliki koncert, nakon čega se slavlje nastavlja u diskoklubu Hacienda do ranih jutarnjih sati.

Osim glavnih zvijezda, ovogodišnjih hrvatskih predstavnica na Eurosongu, grupe Feminnem, na CMC Festivalu Vodice će, između ostalih, nastupiti i Jacques Houdek, pobjednik prve sezone showa Hrvatska traži zvijezdu, Bojan Jambrošić, Marko Tolja, Antonija Šola, Colonia, Dražen Zečić, Crvena jabuka, Klapa Maslina, Robert Čolina te prošlogodišnji hrvatski predstavnik na Eurosongu Igor Cukrov.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.