Anja Alavanja objavila fotku sa zagrebačkog Adventa, u gradu je pozirala sa sinovima

Foto: Instagram

ANJA ALAVANJA je na Instagram storyju objavila fotografiju s otvorenja ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu. Izašla je sa svojim sinovima.

Njezini stariji sinovi Ivor i Jakov držali su Anju za ruku prilikom šetnje gradom, a najmlađi sinčić Dan bio je u nosiljci za bebe. Voditeljica je za tu priliku odjenula bež jaknu i šešir te uz to iskombinirala crne čizme i sivu torbu.

Pozirala je nasmiješena uz svoju djecu, a uz fotografiju je dodala popularnu božićnu pjesmu It's Beginning To Look A Lot Like Christmas.

Anja je još prije tri tjedna uživala u Dalmaciji. Tada je objavila fotku sa sinčićem Danom dok su sjedili u jednom šibenskom kafiću. 

"Posljednja kava u Dalmaciji u kratkim rukavima, i u miru. U krilu mi je hobotnica s osam krakova, a sjedamo metar od stola, jer leti kava, leti boca, leti pepeljara. Ostavimo veći nered nego kad se Boysi i Torcida nađu na Janjču", našalila se tada voditeljica.

Podsjećamo, Anja se sredinom rujna udala za ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, a nekoliko mjeseci ranije dobili su sina Dana. Jakova i Ivora voditeljica je dobila u braku s glazbenikom i ekonomistom Željkom Romcem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.