ANKETA Dame, idete li na Dan žena u provod ili na prosvjed?

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

MEĐUNARODNI dan žena obilježava se svake godine 8. ožujka, a ove godine će ga u Hrvatskoj obilježiti prosvjedi.

Ženska mreža Hrvatske, Ženska sekcija Saveza samostalnih sindikata Hrvatske i CESI - Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje u suradnji s drugim ženskim organizacijama i inicijativama organiziraju simboličnu javnu akciju "Sigurne na radnom mjestu, slobodne od zlostavljanja"“ u povodu Međunarodnog dana žena 8. marta u 10:30 sati na Trgu sv. Marka ispred Vlade RH.

Prosvjedovat će se i navečer. Pjevačica Severina Vučković pozvala je na ženske marševe koji će se održati u velikim hrvatskim gradovima.

"U Zagrebu, vidimo se u 18:00 sati na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma, a povorka prema parku Zrinjevac kreće u 18:30 sati. U Splitu, početak marša je u 18:00 sati na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK Split. U Rijeci, okupljanje je ispred hotela Continental u 18:00 sati i ide se sve do Jadranskog trga.

U Osijeku, okupljanje je u 18:30 sati na Trgu Ante StarčevićaU Zagrebu, vidimo se u 18:00 sati na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma, a povorka prema parku Zrinjevac kreće u 18:30 sati", napisala je.

Dame, idete li na prosvjede ili u provod?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.