Anketa: Je li ova žena prekrasna ili prasica?

Foto: Instagram

MANEKENKA Hunter McGrady posvetila je svoju naslovnicu magazina Sports Illustrated svim ženama koje su se ikada osjećale "neugodno i nesigurno" u svom tijelu. Magazin People napisao je da je Hunter "žena s najizraženijim oblinama koja je ikad pozirala za Sports Illustrated", a na Instagramu je lijepa manekenka ostavila poruku svim ženama.

"Svim onima koje su se osjećale neugodno i nesigurno zbog šlaufića, strija, celulita i akni, ili su mislile da nisu dovoljne lijepe jer nikad nisu bile na naslovnici - ovo je za vas. Vi ste prekrasne", napisala je.

"Vi ste snažne. Vi ste moćne i zajedno moramo podizati jedna drugu i inspirirati jedna drugu. Previše se toga događa na ovom svijetu da bismo pustile jedna drugu da padnemo", dodala je.

Na svom profilu objavila je fotke iz Sports Illustrateda, koje možete pogledati ovdje. Na fotkama nosi tek body paint, koji su na nju nanosili čak 12 sati.

U popratnom videu otkrila je što za nju znači naći će su tom ikonskom magazinu.

"Činjenica da se u magazinu nalazi manekenka s oblinama nadilazi moje najluđe snove. Ovo radim ne samo zbog sebe, već zbog svake žene koja se osjećala neugodno u svom tijelu. Želim da znate da ste seksu", rekla je, 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.