ANKETA Tko vam je najdraži lovac u Superpotjeri?

Foto: Renato Branđolica/HRT

NA HRT-u je u nedjelju s emitiranjem započeo novi kviz Superpotjera, spin-off popularne Potjere, u kojem jedan natjecatelj igra protiv pet lovaca: Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotige i Mladena Vukorepe, kojima se pridružio i peti, Sven Marcelić iz Zadra.

Nakon odgledane prve epizode emisije pitamo vas - koji lovac vam je najdraži?

Prvi natjecatelj osvojio 9000 eura

Podsjetimo, riječ je o hrvatskoj inačici kviza znanja Beat the Chasers u kojem natjecatelj najprije osigurava potencijalni novčani iznos u samostalnoj igri odgovaranja na pitanja s višestrukim izborom. Natjecatelj odgovara na pitanja višestrukog izbora dok ne odgovori krivo, a može odgovoriti na najviše pet pitanja od kojih mu svako donosi 500 eura te tako pred lovce doći sa zarađenih 2500 eura. Ako na prvom pitanju da krivi odgovor, odlazi kući praznih džepova.

Ako tijekom spomenute samostalne igre uspije osigurati određeni novčani iznos, nastavlja s natjecanjem u kojem ima priliku osvojiti novčanu nagradu igrajući protiv dva, tri, četiri ili svih pet lovaca. Oni mu, naime, nude novčani iznos za svaki od tih izbora, a kako rastu iznosi za koje natjecatelj igra, tako raste i vrijeme koje lovci imaju na raspolaganju.

Natjecatelj ima 60 sekundi na raspolaganju, dok vrijeme koje lovci imaju ovisi o ponudi koju igrač prihvati. Za svaki točan odgovor vrijeme se zaustavlja i odgovara druga strana, dok u slučaju netočnog teče do prvog točnog odgovora, a pobjednik je onaj čije vrijeme ne istekne.

U prvoj epizodi istaknuo se Ozren Šiftar, koji je u borbi protiv 4 lovca osvojio iznos od 9 tisuća eura uz 20 sekundi prednosti te postao prvi pobjednik novog kviza. Sviđa li vam se novi kviz? Recite nam u anketi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.