Anne Nicole Smith seksala se s djevojkom svog sina Daniela

Foto: Wenn/Youtube

LIJEČNIK jedne od najpoznatijih starleta Anne Nicole Smith, Sandeep Kapoor odlučio je otkriti pojedinosti njihovog neobičnog odnosa, piše Daily Mail.

Kapoor je jedan od liječnika koji se suočio s optužbama nakon smrti slavne zečice zbog izdavanja recepata za lijekove kojima se ona predozirala 2007. Oslobođen je optužbi, ali je privukao veliku pozornost nakon što su u medije procurile fotografije na kojima se njih dvoje ljubi.

U svojoj knjizi "Trust me I'm a Doctor" objasnio je da je Annu Nicole liječio preko godinu dana, a 2005. ga je pozvala na gay pride.

"Pozvala me na pride jer je znala da sam otvoreno gay. Laskao mi je taj poziv jer je u to vrijeme Anna Nicole Smith bila jedna od gay ikona. Bio sam počašćen pozivom i svidjela mi se količina pozornosti koju sam dobio jer sam bio u njenom društvu", ispričao je.

Tvrdi da ga je na zabavi koju su kasnije posjetili ponio alkohol, pa je prešao granicu njihovog odnosa i ljubio se s njom u klubu.

Osim njihovog odnosa, u svojoj je knjizi otkrio i druge detalje iz njenog života, primjerice činjenicu da je 2006. Anna Nicole imala aferu s djevojkom svog sina Daniela.

"Daniel je upoznao djevojku tog proljeća i ubrzo ju upoznao s majkom. Djevojka se zaljubila u Annu i njih dvije su imale kratku seksualnu vezu. Dvadesetogodišnjeg Daniela je to ozbiljno razbjesnilo kad je saznao. Osjetio se izdanim i njih dvoje su prestali razgovarati", kaže Kapoor.

Majka i sin pomirili su se nekoliko mjeseci kasnije, netom prije njegove smrti.

Daniel je preminuo od predoziranja metadonom, samo tri dana nakon što je Anna rodila njegovu mlađu sestru.

"Istraga je pokazala da je metadon ukrao iz Anninih zaliha i to je krivnja koja ju nikad nije napustila. Umrla je samo nekoliko mjeseci kasnije. Za nju je to bio užasan period i ona jednostavno nije imala snage nositi se s tim", zaključio je liječnik.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.