Ante Gotovac: Spavao sam s petsto žena!

NAKON što je razgolićena Sabina Čedić u prilogu "Goli intervju" u emisiji Red Carpet ugostila međimurskog slavuja Josipa Katalenića i fotografa Stefana Lupina, sada je na red došao i bivši farmer Ante Gotovac. Odjevena u tangice, Sabina je Antu ispitivala o vjernosti, dugovima, homoseksualcima i ostalim škakljivim stvarima.

"Imaš li za posuditi 100 kuna?"

Čim je ušao u hotelsku sobu, Sabina je izrazila zadovoljstvo i rekla da je napokon došao i njegov red da je posjeti u krevetu. "Je li istina da svima duguješ novac i da nemaš za cigarete", bilo je prvo pitanje koje je gola voditeljica postavila dvostrukom bivšem farmeru. Konkretan odgovor nismo dobili, već je Ante odlučio zaigrati ironičnom taktikom te je s podsmijehom pitao Sabinu hoće li mu posuditi nakon emisije 100 kuna da se ima kako vratiti kući.

Iako rijetko tko zna da je Ante prije svoje voljene Simonice bio u braku, kontroverzni Gotovac je priznao kako je taj brak trajao oko desetak godina te da o bivšoj supruzi nema što ružno za reći. "Bili smo jako dugo u braku, oko desetak godina. Ne bih htio reći ništa ružno za nju, dapače, bilo mi je jako lijepo", priznaje Ante koji kaže kako njegova sadašnja supruga nije razlog razvoda.

"Nisam varao bivšu suprugu, kao ni Simonicu"

Budući da su se već nekoliko puta spominjale Antine ljubavnice, tajnice i misteriozne prijateljice s kojima se Ante navodno intimno druži, ni gola Sabina nije izostavila tu temu. Na pitanje je li varao svoju bivšu, ali i sadašnju suprugu, Ante je rekao da "nije". "Nisam je nikada prevario. Simona i ja izlazimo zajedno i nemamo nikakvih tajni. Moja Simonica je upućena u sve", otkriva Gotovac koji je za svaki ponuđeno pitanje tražio novac jer u suprotnom nije htio dati odgovor.


Tako je recimo za pitanje, odnosno odgovor, o prvom seksu od voditeljice dobio čak 400 kuna. "Pokupila me jedna cura kada sam u dućanu kupovao mlijeko i kruh. Imala je auto i predložila je da odem s njom u Svetu Nedjelju. Pristao sam, ali me ona zapravo prevarila i stala s autom uz neko jezero i napala me. Snašao sam se i nije mi baš vjerovala da mi je bila prva s obzirom da nije baš kratko trajalo", priznaje Ante koji također tvrdi kako nije sramota to što je spavao s oko 500 žena.



"Obrijem se, ali prvo mi daj mi 200 kuna pa ću ti objasniti kako", rekao je Ante goloj Sabini nakon što ga je ona upitala kakvu frizuricu ima oko svog "luleka". "Kupio sam si opremu pa sve štima. Nije baš obrijano, ali napravim si frizuricu, malo dlakica", otkrio je farmer koji se također osvrnuo i na navode da su on i Simona swingeri.

"Sabina, nisi mi neki komad. Da si bolja možda bih se skinuo"

"Već sam izjavio da nemam ništa protiv ničega i nisam konzervativac", komentirao je Ante koji je sličan odgovor dao i na pitanje o drogi. "Nemam nikakvih problema s time. Mogu reći da sam svašta probao u životu, ali ne sramim se toga. Odgovorno radim svoj posao, ne ružim vani i to je to", bio je tajnovit Gotovac koji je za kraj i rekao svoje mišljenje o homoseksualcima.

"Ne osuđujem homoseksualce, ali dvocijevke da. Poštujem ljude koji priznaju tko su i što. Ako nešto jesi onda to priznaj, a nemoj glumatati i sakrivati se", priznaje Ante koji nije htio ništa skinuti sa sebe uz opravdanje kako su ga već svi vidjeli bez majice kada je bio na Farmi, ali i zbog toga što mu "Sabina i nije neki komad, ali da je neka bolja možda i bi se i skinuo".

A.M.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.