Ante zbog prijevare prijavio Simonu policiji

NIJE tajna da je Ante Gotovac švorc, a izgleda da je Simona u istom sosu, barem ako je vjerovati tvrdnjama Tonija Šimićeva, koji je novinarima ispričao da je Simona pokupila novac koji joj je na račun bio uplaćen kao predujam za gažu u jednom zadarskom klubu i pobjegla. "Jedan prijatelj mi je rekao da poznaje novu Simoninu menadžericu. Kontaktirao sam je i dogovorio da tu bude cijelu večer. Uplatio sam njezinoj menadžerici 500 eura na račun, a one su tražile i prihod od karata, s čim sam se složio", kaže Šimićev. Međutim, on nije računao da će za iznos od tisuću eura Simona otpjevati samo jednu pjesmu, što su, kako ona tvrdi, upravo tako dogovorili.

"Prijateljica Josipa me molila da pričekam s nastupom dok se publika na skupi, što sam učinila. Ispao je problem oko isplate ostatka honorara, pa smo se dogovorili da ću uzeti novac od ulaznica, a to je bilo 1.800 kuna", kaže Simona i dodaje da je u postupku završetka suradnje sa Simona produkcijom.

Međutim, ovu situaciju je iskoristio i Ante Gotovac, koji tvrdi da kao Simonin menadžer ima pravo na pola njezinog honorara i u skladu s time ih i potražuje. Ante tvrdi da ugovor između njega i Simone nije raskinut te ju je upravo zbog toga i prijavio policiji koja je ovaj showbizerski slučaj preuzela u svoje ruke i obećala brzo otkriti tko tu pije, a tko plaća. Jer to očito nikome nije jasno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.