Anto Nobilo: Odmorit ću se ovo ljeto na moru, ipak sam Dalmatinac, treba se doma vratiti

ODVJETNIK Anto Nobilo sinoć je u društvu svoje supruge Vinke došao na treću večer Fashion Weeka. Nobilo je ljubitelj mode, no priznaje kako je ipak došao prvenstveno kao pratnja svoje supruge. "Poznajem dugo Suzy i gotovo svake godine ja dođem na njezine revije, to je otprilike to. Volim ova događanja, ako je nešto zaista dobro. Volim pogledati, dobije čovjek neku ideju, iako više manje pratim suprugu, to je više njoj zanimljivo", otkrio nam je Nobilo.

"Ja sam inače limitiran poslom koji radim. Znači, za vrijeme radnog vremena moram nositi kravatu i odijelo, nema tu puno mašte. Veći dio dana sam u kravati, a u slobodno vrijeme kako stignem", otkrio je o svojim modnim preferencijama.

Ovih  dana ponovno je u žiži medija, budući da je odvjetnik Damira Polančeca. Njega sve to ne umara, na medijsku pažnju se navikao tijekom godina svog posla. "To je dio mog posla, tako je već dvadeset, trideset godina. Nije to ništa posebno, mislim da me više ni ne umara. Odmorit ću se ovo ljeto na moru, idem u Dalmaciju. Dalmatinac sam pa se moram doma vratiti. Bit ću na brodu, malo ploviti, malo ljenčariti", zaključio je Nobilo kad smo ga upitali kako će se odmoriti ovo ljeto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.