Antonija Blaće na neočekivanom mjestu proslavila 4. godišnjicu braka

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

VELIKI koncert Tončija Huljića, Madre Badesse i Zagrebačke filharmonije sinoć je na zagrebački Tomislavac privukao tisuće građana, među njima i brojna poznata lica. Poznatog glazbenika iz prvog je reda podržavala supruga Vjekoslava u društvu bivšeg političara Ivića Pašalića, a u publici smo zatekli i jedan slavljenički par.

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić dan ranije su, naime, proslavili četvrtu godišnjicu braka. "Tajna uspješnog braka je što vrijeme toliko brzo leti pa si odjednom već četiri godine u braku", napisala je voditeljica na svom Instagramu, a upravo na užarenom Tomislavcu, uz zvukove najvećih Huljićevih hitova u novim aranžmanima, proslavila je svoj bračni jubilej.

S Huljićem je, pak, slavila cijela četa njegovih izvođača - Jelena Rozga družila se s Maksimom Mrvicom i popularnim Jolom te Hanom Huljić, mladom uzdanicom domaće scene koja je na pozornici zapjevala s ocem. 

Koncert održan u sklopu festivala Zagreb Classic otvoren je glavnom temom iz serije "Igra prijestolja", a u iduća dva sata Huljić je u posve novim aranžmanima publici predstavio svoje najveće hitove, poput Oliverove "Dvaput san umra" i Grašine "Ako te pitaju". Za kraj Zagrepčani i njihovi gosti mogli su čuti pravu fuziju klasike i zabavne glazbe - "Sve bi seke ljubile mornare" uz Akademski zbor Ivan Goran Kovačić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.