Antonija Blaće o HTZ-u: Foxovi komentari nekad su izjave, a nekad ispadi!

U CENTRU Zagreba okupilo se mnogo poznatih osoba koje su na poziv organizatora došle pozdraviti još jedan odjevni brend - Killah. Svi su presretni jer se bliži ljeto, vani je toplo pa su napokon iz dna ormara mogli iščupati prošlosezonske salonke prije nego pripreme čekove i "plastiku" za ovogodišnje prešetavanje u novima sandalama po zagrebačkoj špici što je jedan od najpopularnijih hobija mladih wannabe celebrityja.

Seksi, ali decentno, voditeljica Antonija Blaće pokazala je kako joj stoji otvoreni dekolte. S divovskom lizalicom u rukama rekla je kako "matematički kontrolirano poput normalnih ljudi jede vikendom, dok preko tjedna pazi na slatko", a dok nije ispred kamera u showu Hrvatska traži zvijezdu razmišlja o nekim novim projektima.

Neshvaćene upute i nedorećene kritike

Na pitanje je li joj draži show Big Brother ili HTZ, Antonija je ispalila: "HTZ! HTZ! U BB-u se svašta događa, a ovdje je sve pozitivno. Osim toga, puste me da radim kako hoću. Kad sam počela raditi na BB-u mislila sam da je to najslobodniji mogući format, ali sad sam shvatila da je ovo još bolje", rekla nam je Antonija koju smo zamolili da se osvrne na komentare Gorana Lisice Foxa, člana žirija u showu HTZ poznatog po "neshvaćenim uputama" ili "nedorečenim kritikama".

"Istina je da se njegovi komentari ponekad mogu nazvati izjavama a ponekad ispadima. Međutim, kad pogledaš strane emisije ovog formata shvatiš da je naš žiri poprilično blag. Vani kandidate toliko pljuju da ovi odustanu od pjevanja i javnog života. S jedne strane to je  uredu jer nauče primiti negativne kritike koje bi mogle biti poticajne što se tiče njihovog samopouzdanja", nadodala je Blaće.

Otkako je donesen zakon o zabrani pušenja na javnim mjestima neki domaći celebrityji jedva dolaze k sebi. Kopkaju ih alternativna rješenja iako im odgovara "kući doći s mirišljavom majicom".

"Jedan čovjek u jednom automobilu"

"A čuj, nikad nije pravo vrijeme za zabraniti pušenje, ali i GMO je opasan po zdravlje pa nikome ništa, oboljeli si sami plaćaju liječenje", rekla je Iva Šulentić. Fotografkinja Mara Bratoš praktički ne može zamisliti modnu fotografiju bez cigarete, pa čak niti film. "Sjetim se samo manekenke Linde Evangeliste koju je ta fotografija proslavila ili Marlene Dietrich. Smatram da je cigareta izuzetno bitna za pop kulturu kao i za film. Naime, pored silnog siromaštva i nasilja koje svrstavam u najveće globalne probleme zabrana pušenja je smiješana. Kada bih bila političar i morala osmisliti neki slogan vjerojatno bi ovako izgledao: 'Jedan čovjek u jednom automobilu'. Naime, i zagađenje je gadan problem". Osim njih, na predstavljanje novog brenda došli su i Petra Nižetić, Ivana Hranjec, Lucija Šesto, Marijana Batinić, Ivan Vukušić, Martina Vrbos, Borut Mihalić i Amir Bukvić.

L.V.
Foto: B.Č.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.