Arnold Schwarzenegger izaziva vas po posljednji put

Foto: Press

SVAKE godine u sklopu eventa “Holiday Ops”, svojim fanovima kompanija “Wargaming” priredi blagdansko izdanje popularne igrice “World of Tanks” i ugosti poznato lice kako bi uživali u novim izazovima koje su vas pripremili. Ove godine se radi o bivšem guverneru Kalifornije i svjetskoj zvijezdi akcijskih filmova, Arnoldu Schwarzeneggeru.

Kakve su zadatke i iznenađenja  za svoje “gamere” pripremili iz tvrtke “Wargaming” u poznatoj igrici koju igra preko 160 milijuna ljudi diljem svijeta?

Riječ je naravno o virtualnoj borbi u kojima je cilj uništiti tenkove protivnika i postati najbolji tenkist. Misija je uspješno otključati i prijeći svih 27 levela kako bi ispunili zahtjeve poznatog glumca u kojima se sudionike izaziva da proučavaju i razvijaju strategiju kako bi dosegli potreban nivo i došli do njegove razine. Cilj je ispuniti svaki izazov, pokupiti brojne dnevne nagrade i upustiti se u avanturu, a za sam kraj, glavnim zapovjednikom postaje vam upravo Arnold Schwarzenegger.

Nakon brojnih zahtjeva i komentara fanova u kojima su tražili upravo ovu suradnju, ideja je doživjela uspješnu realizaciju. Svake godine održava se izdanje “Holiday Ops” eventa uz pomoć kojeg se kreatori igrice žele odužiti svojim igračima i pokazati koliko im znače pozovu posebnog gosta i tako dosegnu viši nivo, samim time i u zadovolje očekivanja i želje svojih fanova. Tako je ove godine to upravo Arnold, koji i sam posjeduje tenk, te se rado prisjeća prošlosti i stvarne vožnje istima. 

"Zajednički rad s timom Wargaming na ovom posebnom projektu meni je bio sjajno iskustvo i znam da će jednako tako biti uzbudljiv i svim igračima. Ja imam dugu povijest s tenkovima s obzirom na to da posjedujem M-47 Patton koji sam vozio u austrijskoj vojsci dok mi je bilo 18, tako da mi je poznato komandiranje ovim željeznim zvijerima", objašnjava

Ako ste jedan od onih koji su propustili brojne TV reklame i medijske objave, ovo je “posljednja” prilika za uhvatiti blagdansko izdanje i besplatno se registrirati, te pokupiti brojne nagrade koje je za vas pripremio sam “Arnie”. Zaigrajte popularnu igricu “World of Tanks” i okušajte se u borbi tenkova u izazovima.

Da je ova igra popularna i na našim područjima, pokazalo se tako što je već prevedena i na hrvatski jezik i tako korisnicima omogućen lakši pristup. Ono što je ovih blagdana posebno jest i sama promocija blagdanskog izdanja u kojem je ostvarena uspješna suradnja s neponovljivim Arnoldom Schwarzeneggerom. 

Kako je cijenjeni HCL gaming portal recenzirao i predstavio u videu “Holiday Ops” događaj blagdanskog duha pogledajte u videu klikom na link. Video je na hrvatskom jeziku, pa se prepustite slušanju zanimljive kampanje.

Video recenzija HCL gaming portala, Holiday Ops blagdanskog izdanja

World of Tanks planetarno je poznata igra dostupna potpuno besplatno na računalu u kojoj možete uživati u virtualnoj vožnji tenkovima realno prikazanima, naučiti o sistemima vođenja bitki i okušati se u osvajanju bitke za svjetsku dominaciju. Cilj je osvojiti što više teritorija, poraziti protivničke tenkove i postati nepobjedivima, usput se dobro zabaviti.

Okušajte sreću u simulaciji tenkova misijama poznatog glumca i zaronite u avanturu, bez loših posljedica.

Kako se registrirati?

Napravite osobni račun na worldoftanks.hr i upišite promotivni kod CROTENK22 za dodatne pogodnosti (posebno vrijedi za nove igrače iz Hrvatske).

Registracijom dobivate njemački premium tenk Pz.Kpfw. III Ausf. K, 

3 dana pristup premium računu i 100k kredita, te čak 4 hrvatske zastavice za vlastiti tenk i još nekoliko iznenađenja. 

“World of Tanks” potpuno je besplatan na PC-u (dostupno za Windowse, Mac i Steam)

Kod možete podijeliti s prijateljima i njih pozvati da se upuste u avanturu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.