Artbat, Iniko, Hot Since 82 i Deborah De Luca stižu u Hrvatsku

Foto: Press

Umaški Sea Star festival predstavio je prve izvođače svog narednog izdanja. U Hrvatsku tako stižu elektronski dvojac Artbat, umjetnici nove generacije Iniko, britanski producent i DJ Hot Since 82, techno zvijezda Deborah De Luca te grupe Joker Out i Buč Kesidi.

Šesto izdanje festivala bit će održano od 23. do 26. svibnja 2024. u umaškoj laguni Stella Maris. Kao i dosad, dva glavna dana festivala bit će petak, 24. svibnja i subota, 25. svibnja, dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After party.

Artbat su globalne zvijezde čiji je uspon obilježen strelovito brzom tranzicijom od debitantskog izdanja do nastupa u Destino klubu na Ibizi u samo godinu dana. Javnost su impresionirali s Mandrakeom, a evolucija je zvuka uslijedila i s Uplifteom te Tabuom.

U umaškoj laguni zagrmjet će i jedan od najvećih hitova 2023. Jericho, koji donosi Iniko. Kao svestrani kantautori, multiinstrumentalisti i producenti, Iniko su se istaknuli svojim singlovima Caught a Body, Motion i The King's Affirmation.

Svjetski DJ-evi, regionalni bendovi...

Britanski DJ i producent Hot Since 82 već godinama glasi za jednog od najtraženijih producenata na našim prostorima, s rasprodanim nastupima širom svijeta. Njegove su ga vještine miksanja odvele na pozornice brojnih svjetskih festivala.

Na glavnom stageu Sea Stara će nastupiti i talijanska DJ-ica Deborah De Luca. Techno umjetnica iz okolice Napulja poznata je po svojoj elektrizirajućoj energiji i setovima koji u zanimljivoj fuziji spajaju popularne hitove i tvrde techno beatove.

Miljenici regionalne publike Joker Out u sljedećoj godini osvajaju Europu, a njihov će spektakl moći doživjeti i publika Sea Stara. Slovenska je senzacija najavila svoj prvi veliki tour pod nazivom See You Soon, koji će obuhvaćati 21 grad u 31 europskoj zemlji.

Buč Kesidi je još jedan od vodećih regionalnih sastava koji će se popeti na pozornicu Sea Stara, nakon koncerata u sklopu turneje Skupi snagu koja je kulminirala koncertima na beogradskom Tašmajdanu i zagrebačkoj Šalati.

Pročitajte više