Aston Martin lansira Carbon Black izdanje

NEKOLIKO dana nakon objave novih pojedinosti vezanih uz Cygnet, urbanog premium trkača, iz Aston Martina dolazi još jedna ekskluziva, bar kad je u pitanju luksuz.

Službeni dobavljač najslavnijeg filmskog špijuna predstavlja specijalnu izvedbu Carbon Black, dostupnu u gami modela DBS i V12 Vantage. Kao što samo ime govori, u središtu pažnje je crna boja, kao i uvijek dobrodošli materijali poput tzv. karbona.

Najkraće rečeno, specijalna izvedba zahtijeva dodatnih 50 sati ručnog rada što će kupcima biti naplaćeno u iznosu od pet posto od cijene osnovnog modela.

Osim brojnih karoserijskih preinaka automobili se distanciraju unikatnim naplatcima, kao i podatkom kako su prednji parking senzori u standardnoj opremi. Jednako zanimljivo je i u kabini gdje sportska sjedala izvedena u kombinaciji karbona, kevlara i još ponekog naprednog materijala donose uštedu na vagi u iznosu od 17 kg.

V12 Vantage se standardno oprema premium audio-sustavom snažnim 700W, dok DBS dobiva Bang & Olufsen Beosound ozvučenje. Ne moramo ni napominjati kako je ispod poklopca motora sve ostalo isto, 6,0 V12 snažan 510 KS ne daje puno prostora poboljšanjima.

Točne cijene bit će objavljene u siječnju, a prve isporuke se očekuju u ožujku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.