Atlantis Summer Challenge predstavlja atraktivno skateboard natjecanje



POLAKO, ali sigurno, Atlantis Summer Challenge festival se približava svom vrhuncu - predzadnji dan festivala rezerviran je za skateboard natjecanje te besplatan Skate party na kojem će nastupiti krema hrvatske break scene. Dakle, svi zainteresirani neka se na festival u gradski park Đardin zapute već u 16 sati kada počinje natjecanje a koje će se nastaviti u večernjim satima pod svjetlima reflektora.

Program natjecanja sastoji se od dvije discipline: "Lord of Lines" i Es "Game of Skate". Za glazbu će biti zadužen DJ Frankie, a kraj programa zakazan je već za 21 sat kada će se dodijeliti nagrade najboljima. pobjednik skateboard natjecanja bit će nagrađen sa osam tisuća kuna, drugoplasirani će biti bogatiji za četiri tisuće, a trećeplasirani za dvije tisuće kuna. Na natjecanju se očekuje velik broj skateboardera iz cijele Hrvatske te nekoliko europskih profesionalaca.

No, dodjelom nagrada ne prestaje skate ludilo. Naime, od 23 sata dobrodošli ste u klub Junglu na Skate party. Tamo će vas zabavljati DJ-evi Confusion, Loopjunkies, Rea i Vizitor. Upad na party je besplatan a zabava će, obećaju organizatori, trajati do jutra.

Vrhunac festivala


Organizatori su jedva uspjeli izdvojiti nešto što bi se moglo nazvati "vrhuncem festivala", a to je prema njihovom izboru nastup britanske new wave senzacije Ladytron. Proslavili su se s hitom "Playgirl", a iza sebe imaju četiri studijska albuma. Globalnu popularnost im je priskrbio hit "Destroy Everything You Touch" s trećeg albuma "Witching Hour" izdanog 2005. godine.  Rasprodane turneje po Americi i Europi, puni koncerti u Kolumbiji i Kini dokazuju fanatično obožavanje benda diljem svijeta. Koncert počinje u 21 sat, a osim Ladytrona nastupit će i Pips Chips & Videoclips te Hemendex & Embassy 516.

Karata je sve manje i mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna samo u Splitu na adresi Ban Mladenova 19, do početka koncerta ili na ulazu po cijeni od sto kuna.





Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.