Atmosfera u šatoru na Cvjetnom sve toplija

NAKON fenomenalnog vikenda otvorenja u kojem je šator bio krcat ekipom i dobrim raspoloženjem, a u kojem su svirali Greenhouse Blues Band i Dusty Grooves, vrijeme je za novi vikend, koji ovaj put počinje već u četvrtak, i to u malo drugačijem stilu.

Kao što cijeli grad već odavno priča, u četvrtak 17. prosinca u Zagrebu nastupa David Guetta. No, također se već odavno zna da Zagreb već dugo vremena nema adekvatno mjesto za propisno zagrijavanje pred izlazak, pogotovo četvrtkom.

No, i to se od nedavno promijenilo.

Šator na Cvjetnom, powered by INDEX.HR, 17. prosinca će vas zagrijati na idealnu radnu temperaturu uz dva asa iz rukava... pardon, dvije AŠČINE iz rukava.

Mario Huljev

Jedan od njih je Mario Huljev, bez sumnje najtalentiraniji muški vokal na ovim prostorima, koji svojim perfektnim i moćnim vokalnim izvedbama doslovce ostavlja bez daha. Jedinstvena boja glasa i apsolutno nenadmašan feeling za improvizaciju savršeno će se uklopiti u beatove koje će vam servirati naš drugi as.

Viktor

Viktor (Maraschino, Aquarius, Shamballa, Gallery, Bling...) jedan je od najboljih house i mash-up DJ-a u Lijepoj Našoj, sa nevjerojatnim feelingom za publiku, warm-up po mjeri ali isto tako i sa nevjerojatnim mudima za pustiti neočekivano. U ovom izdanju, u Šatoru na Cvjetnom, Viktor će svoje super moći ipak ponešto zauzdati kako bi warm-up bio warm-up, i kako bi svi oni koji kasnije idu na Guettu ili negdje drugdje, eksplodirali od energije u pravom trenutku.

I tako, naša dvojica aduta pobrinut će se da svi oni koji četvrtkom (pogotovo u ovo doba godine) ne žele odraditi zagrijavanje kod kuće, nego sa hrpom prijatelja negdje u gradu, da dobiju upravo ono što žele - najbolji warm up u gradu u šatoru na Cvjetnom!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.