Atraktivne djevojke zavodile Ivana Zaka

Foto: Press

DOLAZAK Ivana Zaka na party prepun brojnih ljepotica nije mogao proći nezamijećeno, atraktivne djevojke tijekom noći su ga stavljale na brojna iskušenja, a on sam nije mogao prepoznati radi li se o snu ili javi. Je li Ivan pokleknuo pred strahovima, iskušenjima i eventualnom požudom, otkrit će oni koji pogledaju cijelu priču nove pjesme "Laku noć".

"Pjesma Laku noć najavljuje moj novi glazbeni pravac i zaokret prema modernijoj produkciji.To je smjer kako će zvučati moje nove pjesme. Volim izazove, posebno kad je glazba u pitanju, tako da ću svoje nove pjesme fanovima predstaviti u novom ruhu. Pjesme će se uskoro naći na novom albumu", rekao je Ivan.

Ovom skladbom, Ivan je predstavio novi glazbeni zvuk i još moderniju produkciju a glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje njegov studio La Bamba.

Za nekoliko dana, publika će imati prigodu na tradicionalnim Vinkovačkim jesenima, u četvrtak 13. rujna, po prvi puta uživo čuti novu pjesmu 'Laku noć', a sve će se nastaviti nastupom u Frankfurtu 29. rujna. U međuvremenu Ivan vrijeme provodi u oazi inspiracije i mira, svom glazbenom studiju "La Bamba", gdje kraju privodi novi studijski materijal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.