Australski mediji: Nicole Kidman zanemaruje svoju djecu!

AUSTRALSKI mediji ovih dana su se okomili na svoju glumačku heroinu te je otvoreno optužili kako svoju usvojenu djecu iz braka sa Tomom Cruiseom - zanemaruje! "Nicole Kidman svu pažnju posvećuje maloj Sunday Rose, dok šesnaestogodišnja Isabella i dvije godine mlađi Connor sad žive isključivo s Tomom Cruiseom i Katie Holmes, a Nicole više ne oslovljavaju s 'mama', već samo njezinim imenom", piše australski Daily Telegraph te dodaje kako je glumica sa svojom djecom zadnji put viđena prije nešto više od dvije godine.

Nicole se navodno toliko posvetila odgoju kćerkice koju je dobila u vezi s rokerom Keithom Urbanom da je, osim svoje dvoje djece iz braka s Tomom Cruiseom, zanemarila i glumačku karijeru, što Australcima, koji se rijetko mogu podičiti svojim sunarodnjacima u holivudskim redovima "A" liste, nikako ne odgovara. Optužbe je brže, bolje krenuo opovrgnuti glasnogovornik slavne glumice tvrdeći kako list izmišlja laži, dok se Tom Cruise o ovom obiteljskom slučaju još uvijek nije očitovao.

"Kada sam saznala da sam trudna, bila sam krajnje zaprepaštena. Toliko sam godina nastojala zatrudnjeti, a taman kada sam pomislila da to možda nije moja sudbina, dogodila mi se Sunday Rose. Zovem je čudom od djeteta jer je zaista pravo čudo da sam je dobila u ovim godinama", izjavila je 42-godišnja glumica tijekom nedavnog gostovanja kod Oprah Winfrey.

"Keith i ja smo razmišljali o imenu, a onda smo se sjetili da oboje volimo nedjelje, to nam je najdraži dan u tjednu. Ako si sam, nedjelje ti mogu biti jako tužne, no ako imaš obitelj, nedjelja je prekrasan dan. Upravo smo zbog toga našu kćerkicu nazvali tim imenom", otkrila je Nicole Kidman. O djeci koju ima s Tomom Cruiseom nije puno pričala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.