Avril Lavigne stiže u Hrvatsku, evo kad i gdje će održati koncert

Foto: Profimedia

Avril Lavigne stiže u Hrvatsku.

17. lipnja 2024. godine kraljica pop-punka nastupit će u pulskoj Areni. Bit će to njen prvi nastup u Hrvatskoj, a stiže u sklopu turneje albuma Love Sux s kojim se ova globalno poznata glazbenica vratila svojim punk korijenima. 

Osim što je prodala 40 milijuna albuma diljem svijeta, zabilježila je osam nominacija za nagradu Grammy u kategorijama kao što su najbolji novi izvođač i pjesma godine te osvojila osam Juno nagrada te po jednu nagradu MTV Music Awards i BRIT Music Awards.

Zaslužila je mjesto u Top 10 na Billboardovoj ljestvici Best of the 2000s i drži Guinnessov svjetski rekord kao "najmlađa solo izvođačica na vrhu britanske ljestvice", dok je Girlfriend postao prvi glazbeni video koji je dosegao 100 milijuna pregleda na YouTubeu.

Karijeru započela sa 16

Ova Kanađanska u svijet glazbe je ušla već sa 16 godina, kada je potpisala prvi ugovor s izdavačkom kućom, da bi već sa 17 objavila album prvijenac Let Go (2002.) koji je sa 16 milijuna prodanih primjeraka postao najprodavaniji kanadski album te osmi najprodavaniji 21. stoljeća.

Album je iznjedrio legendarne hitove poput Complicated, Sk8er Boi i I’m With You koji su poharali svjetske ljestvice, porušili rekorde i donijeli Avril mnogobrojne nominacije. Ništa više nije moglo zaustaviti mladu djevojku buntovnog stava, punk skate izgleda, koja stvara pjesme brzih rifova, pamtljivih melodija i s tekstovima s kojima se mladi mogu poistovjetiti.

Nakon Let Go Avril je osigurala trostruku platinastu nakladu za album Under My Skin (2004.), dvostruku platinastu nakladu The Best Damn Thing (2007.), zlatnu nakladu Goodbye Lullaby (2011.), zlatnu nakladu Avril Lavigne (2013.) i Head Above Water (2019.).

Ulaznice za debitantski koncert Avril Lavigne u prodaji su od petka 1. prosinca u 10 sati ujutro, a mogu se kupiti putem online sistema Eventim ili na prodajnim mjestima Eventima. Cijene ulaznice su: 65 EUR travnjak, 77 EUR tribine, 88 EUR parter te plato 150 EUR.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.