Baby Lasagna najavio koncert u Beogradu: Vidimo se, lipi moji

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Baby Lasagna najavio je koncert u Beogradu.

"A pazi sad ovo! Napokon mogu najaviti - vidimo se u Beogradu 27. 9. 2024. u Domu omladine! Prodaja karata kreće u ponedjeljak u 10:00h! Vidimo se, lipi moji", napisao je Lasagna na Instagramu.

Koncert u Srbiji najavio je nakon nastupa na Exit Festivalu u Novom Sadu. 

Lasagna će prije Beograda nastupiti na 37. Danima piva u Karlovcu (1. rujna). Zatim ga 12., 13. i 14. rujna čekaju koncerti na zagrebačkoj Šalati. Ta tri koncerta rasprodao je u manje od 12 sati, što je daleko najviše i najbrže u povijesti nastupa održanih na tom omiljenom open-air prostoru. 

"Hvala svima koji su kupili karte, hvala na podršci. Ovo nisam mogao ni zamisliti. Hvala vam. Ja i dalje mislim da mi netko laže. Jer kako? Ne znam", rekao je Marko. 

Nedavno objavio novu pjesmu

Pjevač je nedavno objavio prvu pjesmu nakon Eurosonga pod nazivom and I. "Pjesmu and I zamišljam kao veliki trenutak u vlastitoj karijeri baš zbog toga što je to prva pjesma koju ovaj put publika iščekuje", rekao je pjevač pred izlazak pjesme. 

"Od samog početka sam najavljivao album kao kaotični miks žanrova te pjesma and I jasno prkosi dosadašnjim izdanjima. Uzbuđen sam čuti što će publika reći na 'novo lice lazanje'. Neću se truditi opisivati pjesmu, njezin glazbeni smjer ni značenje njezinog teksta - to prepuštam slušateljima", dodao je Marko. 

Glazbeni videospot ponovno je režirala njegova djevojka Elizabeta, a za tekst i glazbu zadužen je bio on. "Oduvijek sam želio eksperimentirati u glazbi i raditi na projektima izvan okvira žanrova", poručio je glazbenik, koji trenutno radi na debitantskom albumu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.