Baka Ana prvi put na reviji: Ajde da u 73 godine i ja nešto lijepo vidim

NA JUČERAŠNJEM Fashion Weeku Zagreb prvi redovi nisu bili rezervirani samo za celebrityje. Naime, sinoć je revije pratila i baka Ana, koja inače prodaje cvijeće na zagrebačkom trgu. Čim se pojavila, 73-godišnja baka izazvala je pomutnju. Fotoaparati su škljocali, a novinari se pitali tko je ta žena. Baka Ana Bujanić za Index je ispričala što misli o revijama i manekenkama, te kako je uopće došla na ovaj modni događaj.

"Sve je jako lijepo, prvi put sam na reviji, da i ja vidim nešto lijepo u životu"

"Dobila sam pozivnicu od jedne djevojke, onda sam lijepo došla. Evo, prvi put u životu sam na reviji, da i ja u 73 godine života nešto lijepo vidim. Sve je jako lijepo, manekenke nisu premršave. Moraju biti mršave zbog robe. Moja unuka se bavi manekenstvom i mora biti tijelo prema odjeći", rekla nam je baka. "Većinom po centru prodajem cvijeće, svaku večer radim. Danas sam dobila pozivnicu, da sam zato danas tu. Da nešto malo vidim u ovo života još".

"Prodajem cvijeće zbog dodatne zarade uz mirovinu"

Prodajom cvijeća bavi se zbog dodatne zarade, a inače ima i mirovinu. "Ovo mi je dodatno, imam mirovinu. Radila sam i nitko me nije vidio, sad me cijeli svijet zna, otkad sam u centru. I domaći ljudi i stranci me znaju", otkrila nam je baka Ana. "Kod kupovanja cvijeća nema pravila, svi ga kupuju podjednako. Ponekad su dečki, ponekad cure. Sve je to na obostrano zadovoljstvo. Imam samo prirodno cvijeće, kojim su svi zadovoljni", zaključila je simpatična baka Ana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.