Barack Obama: Kanye West je budala

AMERIČKI reper Kanye West prije dva dana napravio je skandal na dodjeli MTV-jevih nagrada. To naravno nije ostavilo ravnodušnima brojne celebove koji su njegov postupak popljuvali, ali ni američkog predsjednika Baracka Obamu. On je naime prije intervjua za CNBC kao i svi ostali komentirao postupak Kanye Westa, ali nije znao da će njegovo mišljenje izazvati takvo zgražanje javnosti.

Televizijska kuća čiji je novinar na Twitteru objavio Obaminu izjavu morala se ispričati Bijeloj kući

"Barack Obama je upravo nazvao Kanyeu Westa budalom zbog skandala kojeg je napravio na dodjeli glazbenih nagrada. To je pravi predsjednik", napisao je novinar Terry Morgan na svom Twitter profilu koji je komentar izbrisao odmah nakon što je shvatio što je napisao. Njegov komentar ubrzo su prenijeli svi američki, ali i mediji diljem svijeta, zbog čega je televizijska kuća morala uputiti ispriku Bijeloj kući te američkom predsjedniku.

U isto vrijeme, Kanye West otvorio je svoje srce u showu Jaya Lena i još se jednom ispričao za neugodnost koju je priuštio country pjevačici. Gotovo u suzama, Kanye je priznao da mu je jako žao zbog toga što je napravio i da mu nije bila namjera povrijediti pjevačicu koja se zbog njega našla u vrlo neugodnoj situaciji.

"Kad sam vidio što sam napravio shvatio sam da je to bilo jako neodgovorno i ružno. Jako mi je žao"

"Povući ću se na neko vrijeme iz javnosti i razmisliti o tome kako da ispravim ovo što sam napravio i kako da nastavim živjeti s tim. Cijeli život sam se trudio dati ljudima i raditi ono što mislim da je najbolje i kad sam vidio što sam napravio onu večer shvatio sam da je to bilo jako neodgovorno i ružno", priznao je Kanye.

Podsjetimo, kad je Taylor Swift dobila nagradu za najbolji ženski video i počela pričati kako je od malenih nogu sanjala o takvom uspjehu, pripit reper se popeo na pozornicu, uzeo joj mikrofon iz ruku i izjavio: "Taylor, jako sam sretan zbog tebe i dat ću ti da završiš, ali Beyonce je ta koja je trebala dobiti nagradu. Njezin videospot je najbolji video svih vremena".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.