BB Bojana: Ako pobijedi Marijana, neka se stidi cijeli Balkan i okolica

BB BOJANA napustila je u nedjelju Big Brother kuću, nakon sto dana boravka u istoj. U razgovoru za Index prokomentirala je svoj boravak u kući, kao i nezaobilazni par, Nemeša i Marijanu. "Čudno mi je vani, ali u dobrom smislu. Prodisala sam, mogu tako reći. Prvu noć nisam ni spavala da se ne bi probudila u Big Brother kući ponovno tako da mi je vani ova dva dana super. Previše mi je bilo", rekla je Bojana.

"Nije mi žao što sam ispala, ostala sam duže jer Nemeš i Marijana nisu mogli nominirati"

"Nije mi žao što sam ispala pred finale. Očekivala sam i prošlog tjedna ispadanje, uslugu bi mi učinili, ali imala sam sreću ili nesreću da Nemeš i Marijana nisu mogli nominirati, a diktatori su me sačuvali u kući pa sam ostala. U redu je, da sam bila bliže osvajanju novca, bilo bi mi žao. Mislim da sam daleko bila i čudno mi je sve iz vanjskog svijeta gledati. Dok sam unutra bila, bilo mi je frka, ali dobro", nastavlja Bojana.

"Ako Marijana pobijedi, neka se stidi cijeli Balkan i šire"

Lestera, Nirmala i Horvata je izdvojila kao svoje favorite, ali je za potonjeg nadodala kako je dvoličan. Objasnila nam je što je pod tim mislila. "Uspio je švikati se svima, ali je favorit, u mojim očima. No, kad gledam izvana, vidim da je drugačije, da je favorit Marijana, a i Nemeš. Ljudi osuđuju taj odnos, ali ako bude onako kako se priča, ako Marijana pobijedi, neka se stidi cijeli Balkan i šire".

"Nemeš se zaljubio, a majka mu je bolesna"

Odnos Nemeša i Marijane komentirala je također u svom stilu, direktno. "Marijana mi je rekla da joj je bilo koji muškarac karta za finale, to mi je rekla nakon tri tjedna u kući. Možda se u nekom trenutku zaljubila, ali njoj je na prvom mjestu dijete. Vjerujem da će, kada se sve završi, sjesti i otići svojoj kući. Mislim da se Nemeš zaljubio, ali je problem u tom što njegovi roditelji to osuđuju. Njegova majka je bolesna, cijela ta priča nema šanse ovdje. Vjerujem da će po izlasku iz kuće, kada čuje i vidi neke stvari koje nije imao prilike vidjeti, shvatiti da ta priča nema šanse. Ja sam mu to probala reći, ali nije me htio slušati", otkriva Bojana.

"Nemeševa majka je na sedativima"

Njegov susret s roditeljima je gledala, čak se i susrela s njegovim roditeljima prije nego što su ušli u kuću kako bi Nemeša posjetili. "Njegova majka je na sedativima cijelo vrijeme i htjela mu je sve reći, no psiholozi su joj preporučili da šuti još četiri dana i ne radi skandal. Sve što je ona pokazala, to je ljubav prema sinu, ali mislim da ga svašta očekuje kada izađe iz kuće". U kući se Bojana najbolje složila s Lesterom, a čudi je što njihovo prijateljstvo nije toliko prikazivano vani. "Za show ne prolazi ta njegova priča, ali svaka mu čast u svakom slučaju jer je ostao normalan svih ovih dana tamo, a to je stvarno jako teško".

"S Vladom nije bilo romanse"

Imala je poseban odnos i s Vladom, ali Bojana nam objašnjava kako je njihov odnos bio isključivo prijateljski, a romanse među njima nije bilo. "Romansa nije počela, a ni završila jer je u nije ni bilo. Vlado nije ušao kako bi bio s nekim, nego da pokaže nekim ljudima da vrijede. To su bili Lester i Nikola, a od ženskog dijela kuće sam mu ja bila najdraža".

"Lester i Nikola su uvijek dobrodošli"

Za ljeto želi otići na neki odmor, kada se sve obaveze vezane uz show završe. "Za ljeto planiram neki odmor da se odmorim od nereda u kući i svega što je bilo. Bila je priča da svi želimo provesti ljeto zajedno, no mislim da neće biti ništa od toga. Čak i u posljednjem tjednu stvari se u kući mijenjaju, okreću. Što se mene tiče, Lester i Nikola su uvijek dobrodošli, a svi ostali, vidjet ćemo kako nam produkcija i što organizira", rekla je Bojana.

"Stalno se priča da sam izgubila od Marijane, no ja to ne vidim tako. Ja sam svojom pričom zadovoljna"

"Poslije svega, zadovoljna sam svojim boravkom u kući. Stalno ide priča da sam ja izgubila od Marijane, ali ja to ne vidim tako. Moja priča je korektna, možda nije presjajna, ali je i više nego zadovoljavajuća. Njezina je, prema onom što vidim, i više nego loša, tako da u slučaju da njezini nisu znali što ih čeka u kući, mislim da i nju i Nemeša očekuje teška priča vani. Meni u ova dva dana sve prolazi baš korektno. I obitelj i poznanici su zadovoljni tako da ne mogu reći da sam nezadovoljna. Moglo je ispasti svakako, a na kraju je ispalo dobro", zaključila je Bojana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.