BB Bojana obrušila se na Draganu i nazivala je pogrdnim imenima



POSLIJE Koloseuma, u kojem su Nirmal i Hrvoje odnijeli pobjedu, stanari otpada otišli su u luksuz, a stanari luksuzne kuće otišli su na otpad. Duško, Dragana i Nemeš prvi su ukućani koji su ušli u kuću, a potom su za njima stigli i Soraja, Nirmal te Ema. Nekadašnji otpadnici jedna su čekali da se malo ugriju, budući da im je posljednje vrijeme na otpadu bilo jako hladno. Raspakirali su se i odmah otišli u bazen. U tome su prednjačile Dragana i Soraja, a muški dio ekipe prvo je nešto pojeo te su na kraju svi zajedno plivali.

S druge strane, na otpadu su Bojana, Marijana, Slavica i Tamara došle na otpad. Bojana je time bila posebno razočarana te je pokazala veliku nervozu zbog toga. Pitala je Draganu ima li mlijeka na otpadu, a ona joj je rekla da ima. No, kada je Bojana došla na otpad, shvatila je da mlijeka nema. Zbog toga je Bojana jako zamjerila Dragani te je nazivala pogrdnim imenima i izrazila gađenje prema svim otpadnicima. Dok se Bojana nervirala, ukućani luksuzne kuće naspavali su se, a onda im se javio i Dražen.

Pozdravio je sve stanare te rekao kako se nada da će se uskoro vidjeti. Ukućani su bili sretni što su ga čuli te su kratko komentirali njegovo javljanje. Osim toga, nastavila se borba za luksuz. Koloseum je i dalje održava, a ovog puta u pitanju je ledeni Koloseum. Naime, Big Brother dao im je dvije velike kocke leda. Na sve načine stanari su pokušavali otopiti led, kako bi došli do štapa i novca. Ukućanima luksuza taj zadatak je prošao za rukom prvima.

Big Brother otežao im je time što im je puštao pjesmu Zdravka Čolića "Glavo luda", što podrazumijeva da moraju vježbati. Dok su otpadnici topili led, stanari luksuza pripremali su se za nastup Zdravka Čolića i Lokica. Nakon 45 minuta otpadnici su došli do novca, a Big Brother je objavio kraj zadatka. Ukućani su ostalu tu gdje jesu te je Koloseum završio pobjedom ukućana luksuzne kuće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.