BB Marijana: Mislila sam da ne mogu bez djeteta dok se nisam odvojila od kćeri

UKUĆANI Big Brother kuće danas su uglavnom razgovarali. Dule je tako upitao Marijanu što je dobila u Pandorinoj kutiji. Ona mu je odgovorila da je to bio telefonski poziv. Otkrila im je da to nije očekivala i da joj je zbog svega bilo jako teško. Duško smatra da je Marijani najteže jer je majka malog djeteta. Marijana je rekla da je mislila da ne bi mogla izdržati djeteta, dok se nije odvojila od kćeri. Dodala je i da se više nikad ne planira odvojiti od svoje kćeri. Horvat je smanjio tenzije i dodao da je njezina kćerka sigurno gleda.

Marijana se ne trudi razmišljati gdje su izbačeni stanari

Brandon je u svom stilu rekao da ne gleda sve i da sigurno ponekad prekrije oči. Rekao joj je i kako će jednog dana moći ispričati kćeri što se događalo. Marijana se nasmijala i nastavila razgovor u drugom smjeru. Potom je Horvatu rekla se ne trudi razmišljati gdje su izbačeni ukućani te da je sutra sve gotovo. Horvat je sretan što je u kući stekao prijatelje, s kojima će se družiti i nakon završetka showa. Marijana se složila s njime i dodala da je ključno psihički izdržati boravak u kući. Poslijepodne stanari provode u uživanju i razgovoru.

Brandon ima novu frizuru

Brandon, Duško i Horvat su u dvorištu započeli neobavezan razgovor u kojem je Brandon otkrio kako je dobio što je želio te je cijelo vrijeme u kući bio iskren. Dule misli da su svi bili iskreni, a Brandon je nadodao da mu se čini kako je Antonija bila dosadna. Budući da on nikad nije dosadan, i sada je potvrdio pravilo i ošišao se skroz kratko. Horvatu je Brandon bio jako čudan s novom frizurom, ali nije mogao objasniti u kojem smislu.

Soraja i Brandon uživali u razgovoru

Marijani se više sviđala njegova stara frizura, a Soraja je ostala suzdržana. Dule ništa nije komentirao, no pomogao je Brandonu s frizurom. Nakon frizure za novi početak, Brandon je dugo uživao u dvorištu i pričao sa Sorajom. Komentirali su kako je kuća sada prazna, a potom nastavili pričati o Sorajinom karakteru. Brandon joj je rekao da je smatra dobrom osobom i da ne treba pridavati veliki značaj nekim stvarima koje su se u kući dogodile.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.