BB Nikola na reviji: Ne želim hodati uokolo kao divljak



NIKOLA MAUROVIĆ i njegov imenjak iz BB kuće, poznatiji kao Lester, sinoć su se družili na Fashion weeku Zagreb. Maurović nam je otkrio kako to da se našao na modnom događaju te što se događalo na provodu u Pragu, gdje je bio sa svojim nekadašnjim sustanarima. "Moram priznati da nije da me toliko zanima moda, prijatelj me pozvao da dođem. Naravno da me zanima sve to, ne želim hodati okolo kao neki divljak, a i lijepo je vidjeti zgodne djevojke i modu koja će se nositi, tu neku umjetnost", ispričao je Maurović.

"Bio sam u Pragu, bilo je super. Prvo smo bili u Beogradu, otišli u Prag, a onda se vratili u Beograd. Bilo je super, skoro cijela ekipa, kao da smo na maturalcu, kao djeca neka. Miješana ekipa je bila i nije bilo frke oko onoga što se događalo u kući, tamo je bila takva igra, a vani kuće se svi družimo, svi smo si dobri, i baš mi je drago zbog toga", nadodao je Nikola. Njegov život poslije BB-a nije se previše promijenio.

"PR sam jednog kluba, Lester i ja zajedno. Studiram dalje i imam neke poslove sa strane. Za Novu godinu nisam ništa isplanirao, meni to sve dođe par dana prije. Volio bi u Beograd ili u Njemačku. Moram se pohvaliti da sam postao ujak, sestra mi je rodila prije dva tjedna, živi gore i volio bih kod nje ići da je vidim", zaključio je Nikola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.