BB Nirmal na poligrafu rekao da bi volio izaći sa Sorajom

STANARI BB kuće zadnje dane u showu provode ljenčareći i primajući posjete svojih bližnjih. Kako bi ih zabavio, Veliki brat im je organizirao test istine odnosno poligraf, no oni ne znaju da se radi o lažnom poligrafu. Nakon toga, stanari koji su prošli poligraf bili su na smetlištu i komentirali svoje odgovore. Nirmal je rekao da ga je Veliki brat pitao bi li izašao sa Sorajom na piće. On je rekao da bi, a Soraja se čudila. Brendon i Lester su raspravljali o putovanju u Prag, jer je Lester rekao da ne želi ići s njim. Brendon se ljuti što mu to nije rekao u lice, na što je Lester rekao da će vidjeti što će biti kad izađu.

Marijana i Soraja dobre prijateljice

Horvat se naljutio na Duška, jer mu je rekao da je po godinama bliži njemu nego mlađim stanarima pa se raspravljaju oko toga. Marijana pak objašnjava ostalim stanarima da im ne bi trebalo smetati što se ona i Soraja toliko druže. Soraja kaže da nisu najbolje prijateljice, ali imaju korektan odnos i imaju pravo provoditi vrijeme zajedno. Brendon komentira Pandorinu kutiju s Nirmalom. Kaže kako mu Natalija nije najbolja prijateljica te mu je vjerojatno došla u posjet kako bi postala poznata. Drago mu je što je dobio podršku majke i rodbine. Nirmal mu kaže da je Soraja sigurno sve čula, jer je prisluškivala. Ona tvrdi da nije, već je samo čula kad je rekao da ima podršku od majke.

Nirmal rekao da su svi preozbiljno shvatili Pandorinu kutiju

Nirmal i Brendon nisu smjeli govoriti ostalim stanarima što je bilo u njihovoj "Pandorinoj kutiji" pa su otišli u dvorište. Za njima je došao Nemeš i pitao Brendona tko mu je došao. Baletan mu je odgovorio, iako ne bi smio. Horvata koji je sjedio u dnevnoj sobi, naljutilo je to što se odvajaju i kaže da su odvratni. Brendon je svoj susret prepričao i Dušku, a Nirmal je na sve to zaključio kako su svi preozbiljno shvatili "Pandorinu kutiju".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.