BB Nirmal šokiran: Marijana i Nemeš se seksaju i to svaki dan?!



TIJEKOM srijede Soraja, Horvat i Nirmal sjedili su na dvorištu i razgovarali. Soraja je u jednom trenutku počela temu o Nemešu i Marijani, točnije o njihovom seksu u Big Brother kući. Horvat je tada rekao kako je on isto čuo nekoliko puta dok su se seksali, a Nirmal kaže da nie čuo niti jedanput. Stoga su ga Horvat i Soraja morali uvjeravati da se Marijana i Nemeš seksaju skoro svaki dan.  On se šokirao i nikako nije dao da ga se uvjeri da se to doista događa. Naposljetku je zaključio da, ako to je istina, on mora da je gluh.



Brendon je ostao pomalo zatečen također, ali njega nije iznenadilo što se seksaju nego kako su se seksali dok je Bojana bila s njima u krevetu, a Soraja mu je jednostvano odgovorila: "Jesmo ti rekli da se ovdje svatko svakome sviđa". Na to je on zaključio kako je super što su se njih dvoje našli i osjetili kemiju te bi volio da se to i njemu dogodi te ga ne bi smetale kamere, štovše, to ga napaljuje.



Marijana je u utorak otjerena sa sata pjevanja jer nije htjela sudjelovati. Stoga je danas izjavila kako neće pjevati u nedjelju. Kasnije je Nemeš morao vježbati koreografiju s Bojanom, a ljubomorna Marijana ga je zamolila da ne počinju dok se ne vrati. Bojana je zaključila kako joj je sve to teško jer mora biti ženstvena, a ona ima dojam da je poput stupa. Dodaje kako je to zbog odbojke koju vježba gotovo cjeli život.

Nakon napornog vježbanja, Antonija je odlučila spremiti kuhinju i zamolila je Soraju da joj pomogne. Ova je odbila pa su se posvađale i počele vrijeđati. Antonija je zaključila da Soraja uvijek dođe kad je sve gotovo, a Soraja joj je odgovorila da ako je preuzela ulogu spremačice u kući neka onda sprema.

I dok Soraja sama smišlja svoju koreografiju, Bojana sam vježba pjevanje. Naime, Nemeš joj je obećao pomoći, ali je zaboravio na to. Tek nakon nekog vremena se sjetio što je obećao pa je kratko zapjevao s njom. Za razliku od pjevanja, koreografija im je išla mnogo bolje.



Duško se danas sukobio s Marijanom, ali i nekolicinom drugih ukućana. Naime, Marijani se na ustima pojavio herpes, a on joj se išao izrugivati i rekao da neće pričati s njom dok ne obriše usta jer je "prljava". Nirmalu se Duškov komentar nije ni malo svidio kao ni Marijani koja mu je rekla da je stari glumac i bezobraznik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.