BB Soraja popušta pod Nikolinim udvaranjem, za svaki gol mu je dala pusu



STANARI Big Brother kuće u petak navečer zaigrali su pikado. Bojana je bila prva koja je vježbala, ali je dobivala slabe rezultate. Marijani i Nirmalu išlo je nešto bolje, zbog čega su se radovali. No, Bojanin borbeni duh je prevladao i ljutnja se vidjela u njenim očima dok je pokušavala doći u prednost. Neki od stanara pokušali su je nagovoriti da se makne od pikada i ide igrati stolni tenis, ali ona se nije dala. Naposljetku je nakon nego vremena sama odustala te zaključila: "Najgora sam od sve djece". Kasnije je ipak odlučila odmjeriti snage u stolnom tenisu s Nikolom.

Za to vrijeme je Brandon sam provodio vrijeme na dvorištu. Meditirao je jer ga boli koljeno već nekoliko dana, a kasnije je Marijani i Nikoli objasnio kako je on trenutačno Branislav, miran i povučen lik, a Brandon je samo oblik njegovog performansa, lik za kamere i zabavu.

Soraja ljubila Nikolu

Iako je cijelo vrijeme odbijala Nikolu i njegovo udvaranje, Soraja je, čini se, pred kraj showa malo popustila. Njih dvoje su tijekom večeri zaigrali stolni nogomet, a ona ga je za svaki gol morala poljubiti. Objasnila je kako se više ne buni na njegove komentare jer je shvatila da je to njegov oblik šale. Drugi stanari su se počeli šaliti na njihov račun. Iako većina njih smatra kako Soraje i Nikole postoji simpatija, Nirmal misli kako je Soraja dobra prema Nikoli kako ne bi bila nominirana.




Horvat ne želi pedikirati nokte Dušku

Horvatu je pak u subotu ujutro teško palo buđenje jer još nije izvršio svoj zadatak koji mu je Antonija dala otrovnom strelicom. Naime, mora napraviti pedikuru Dušku, a volio bi to izbjeći. No, Veliki Brat će mu onda zadati još otrovniju strelicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.