Benzemu na dodjeli Zlatne lopte pratile i cura i bivša žena, on se fotkao sa sinom

Foto: Profimedia

OVOGODIŠNJI dobitnik Zlatne lopte, Karim Benzema, na crvenom je tepihu dodjele pozirao samo sa sinčićem Ibrahimom, no strani mediji brzo su prenijeli da je imao još dvije pratnje - Ibrahimovu majku, bivšu suprugu Coru Gauthier te novu djevojku Jordan Ozunu.

Benzemina bivša, Cora, prisustvovala je gala svečanosti, ali nije pozirala fotografima i cijelo vrijeme se držala u sjeni. Ipak, moglo se vidjeti kako prati dječaka na crveni tepih, a s njim i s Benzeminom majkom sjedila je tijekom dodjele.

Neugodnost tijekom zahvale

U isto vrijeme, na dodjeli je bila i njegova nova djevojka, američka manekenka Jordan Ozuna koja je sjedila sama. Strani mediji pišu da je situacija postala neugodna tijekom Karimove zahvale. Naime, tad su kamere bile uperene u njegovu obitelj - majku, sina i bivšu partnericu, dok je njegova sadašnja djevojka ostala izvan fokusa.

Jordan i Karim nisu pozirali zajedno na crvenom tepihu, no to su učinili kasnije, a manekenka se zajedničkim fotografijama pohvalila i na Instagramu.

Benzema je na crvenom tepihu pozirao jedino sa sinom.

Za ljubav se saznalo ljetos

Za njihovu vezu saznalo se ljetos kada je Jordan objavila zajedničku fotografiju na Instagramu. Mnogi su ovim razvojem događaja bili iznenađeni jer se ranije špekuliralo da se Benzema vratio Chloe De Launay, majci njegove najstarije kćeri, a tad je još službeno bio i u braku s Corom Gauthier, s kojom ima sina Ibrahima rođenog 2017. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.