Beograđanka Milica Tomašević vlasnica najljepšeg dekoltea Srbije

PONOSNA pobjednica ovogodišnjeg natjecanja za najljepši dekolte Srbije je 20-godišnja Milica Tomašević iz Beograda. Vlasnica najljepšeg srpskog dekoltea, pobijedila je u konkurenciji od 17 djevojaka iz svih krajeva Srbije.

Već zagrijanu atmosferu kluba "Peoples", gdje je natjecanje održano, dodatno su zagrijale djevojke, koje su bez obzira na manjak manekenskog iskustava pistom prošetale poput pravih profesionalki. Za ugodnu atmosferu pobrinuo se uvijek raspoložen voditelj Zoran Kesić, inače autor i voditelj sve popularnije humoristične emisije "Fajront".

Miličinu pobjedu odlučio jedan glas

17-godišnja Marijana Đurić iz Obrenovaca je prva pratilja, a druga pratilja 22-godišnja Čačanka, Lepa Borišić. Žiri sastavljen od javnih ličnosti i medijskih faca, imao je teški zadatak odabrati najljepši dekolte Srbije. Naime Milica je u odnosu na drugoplasiranu dobila samo jedan glas više.

Prošlogodišnja pobjednica istoimenog natjecanja, Monika Kiš, predala je lentu novoj vlasnici Milici Tomašević. Vlasnica najljepšeg srpskog dekoltea tvrdi kaže da se nije nadala pobjedi jer je bila velika konkurencija, ali da se nada da će joj ovo priznanje pomoći u karijeri fotomodela.

Glavna nagrada putovanje u Grčku

Glavna nagrada ovog natjecanja, osim posla modela i putovanje za dvije osobe u Grčku je i snimanje profesionalnog booka te vaučer za shopping u vrijednosti od 500 eura. Svih petstotinjak djevojaka koje su se prijavile za ovo natjecanje, prošle su isti sistem eliminacije.

Dnevno je objavljivano šest djevojaka za koje se moglo glasati putem SMS poruka i putem interneta. Srpsko natjecanje u čast prirodnim grudima još je jednom dokazalo da se u današnjoj poplavi silikona još uvijek može naći dobar prirodni dekolte.

Prošlogodišnja pobjednica Monika Kiš: Moja nasljednica ne mora imati šesticu, bitno je da ih lijepo nosi

Monika Kiš, djevojka koja je prošle godine osvojila titulu najljepšeg dekoltea Srbije, prije desetak dana nam je rekla kako se nada da će je naslijediti dosljedna djevojka. "Ne mora imati šesticu kao ja, ali bitno je da ih lijepo nosi", rekla je kroz smijeh tada Monika te dodala da njezina nasljednica ne mora imati iskustva u manekenstvu, kojega je ona imala, već da je dovoljno da je svjesna svojih kvaliteta. 

"Nije nužno da djevojka ima iskustva u manekenstvu, ali bitno je kako hoda, koliko drži do sebe, mora biti šarmantna i svakako treba biti svjesna svojih kvaliteta", priznala nam je Monika Kiš koja smatra da je, kao djevojka s najljepšim dekolteom u Srbiji, mogla puno više postići da se više trudila, ali ipak, zadovoljna je poslovnim angažmanima koje je dobila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.