Best Model: Tereza Kesovija zasjenila nove ljepotice

HRVATSKU će na izboru za najboljeg modela svijeta u Istanbulu predstavljati Matea Bajić i Mario Anić Kremić. Drugi pratitelji su Robert Batarilo i Mirna Pezelj, a lentom prvih pratitelja okitili su se Milan Jurčević i Sara Abramović. Lentu za fogeničnost dobili su Ivan Ostopanj i Maja Maslać, saznali smo to na sinoć održanom izboru za Best Model Hrvatske u Dubrovniku.

Uz Terezu koja je zablistala u zabavnom programu nastupili su ET, Brešković brothers, Đani Stipaničev i Milo Hrnić, a među poznatim facama u gledalištu našli su se glumac Goran Grgić te bivša natjecateljica Big Brothera i Farme, Tanja Jovanović. Natjecatelji su se žiriju predstavljali kroz bogati program; najviše prašine podigao je onaj golišavi, kada su na scenu izašli u kupaćim kostimima, a još jedan u nizu među ovogodišnjim izborima ljepote protekao je bez (vidljivih) skandala.

Međutim, zvijezda večeri bila je vremešna dama hrvatske estrade Tereza Kesovija, koja se ni na ovom nastupu nije dala "skinuti" s pozornice. Na oduševljenje svih prisutnih, naravno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.