Bianca Gascoigne krenula stopama oca: "Potreban je korak da postaneš alkoholičarka"

BAŠ POPUT svog oca koji je potpuno propao zbog alkohola, Bianca Gascoigne je također ljubiteljica razuzdanih partyja i velikih količina alkohola. Da je njezin način života postao ozbiljan problem dokazalo je i njezino gostovanje u showu "Make my body younger". Naime, nakon nekoliko testova se uspostavilo da je tijelo 21-godišnje Biance kao u žene od 35 godina.

"Doslovno si jedan korak od toga da postaneš alkoholičarka. Trebala bi potražiti profesionalnu pomoć koja će ti pomoći da prestaneš piti", rekao je jedan od doktora koji je gostovao u BBC-om showu. "Živim vrlo nezdravim životom. Postala je svakodnevica popiti 12 votki i tri čaše šampanjca", izjavila je Bianka koja je s tom izjavom zgrozila gledatelje.

Paul Gascoigne je već nekoliko puta bio u raznim klinikama za odvikavanje od alkohola i droge



Podsjetimo, vidno pijana Bianca se prije nekoliko mjeseci pojavila na snimanju nove linije za kupaće kostime, a završila je, ni manje ni više, već s glavom u pijesku. Kada su je producenti snimanja, zgroženi njezinim alkoholiziranim stanjem, uputili prema ležaljci kako bi se malo otrijeznila, Bianka je pala direkt na glavu. Cijela zgoda,  odnosno nezgoda, snimljena je mobitelom. Uz pomoć asistentice Bianca se uspjela dignuti na noge te je teturajući otišla prema automobilu.

Očito je da krv nije voda, barem u ovom slučaju s obzirom da je njezin otac, Paul Gascoigne već nekoliko puta bio u raznim klinikama za odvikavanje od alkohola i droge. Posrnuli nogometaš se također trenutno nalazi u jednoj takvoj, a kako se čini uskoro bi mu se mogla i pridružiti njegova kćer Bianca.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.