Big Brother: Duško postao tata, a Horvat mama malog dječaka



TIJEKOM jutra Veliki Brat došao je na ideju da provjeri koliko se njegovi ukućani nakon 40 dana zajedničkog suživota poznaju. Stoga im je priredio kviz pod nazivom "bla, Bla", ukućani su morali odgovarati na pitanja o tome koliko dobro poznaju druge ukućane. Tako je Slavica prva započela sa svojim odgovaranjem. Big Brother je pitao koja je Radašinova najdraža knjiga, a Slavica, znajući da Radašin ne voli čitati, se snašla i odgovorila "Kamasutra". 

Naime, stanari bi uskoro trebali dobiti knjigu seksualnih poza koje ujedinjuju duh i tijelo u sklopu svog zadatka. Radašin je rekao kako bi to mogao biti točan odgovor jer mu je izuzetno privlačan sadržaj koji se u knjizi nalazi pa bi napokon i on mogao imati svoju najdražu knjigu.

Nemeš i Ema se ne poznaju baš dobro, ali se više ne mrze

Između Eme i Nemeša tijekom showa bilo je dosta ratobornih iskri. Kad ih je Big Brother u sklopu zadatka vezao za ruke, Nemeš je mislio da će se zbog njene sveprisutnosti početi ponašati negativno i da će zbog toga ispasti iz showa, ali naposljetku se ispostavilo kako obje mogu biti vrlo tolerantni, štoviše da se mogu čak i dobro slagati. Nisu znali puno odgovora na pitanja koja im je Brat postavio, ali si to nisu međusobno zamjerili.

Stanari dobili još dvije bebe

Nakon što je Veliki Brat stanarima sinoć rekao sretnu vijest - da su uspješno ispunili zadatak, stanari su otišli u ispovjedaonicu kako bi uzeli još dvije bebe koje su postale dio njihove zajednice. Roditelji malog Roka, kako su nazvali dijete crne puti, su Duško i Horvat. Dok je Horvat mama, Duško će biti tata. Soraja i Nirmal također su dobili dijete, malog Azijata, koji još nema ime. Marijana je tijekom jutra izjavila i kako je upoznala čovjeka svog života, referirajući se na Nemeša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.