Big Brother: Marijana se plaši da njen otac neće prihvatiti Nemeša



STANARI kuće Velikog Brata dane provode vezani,  a vrijeme ispunjavaju međusobnim upoznavanjem. Tako je Nemeš napokon shvatio da on i Ema mogu jako dobro zajedno funkcionirati, a to je i sam priznao rekavši kako se smirila otkako su zavezani. Mislio je da će ga izbaciti iz takta jer je bila jedina osoba u kući koja ga je mogla iznervirati.

Marijana strahuje da se tati neće svidjeti Nemeš


Stanarka Marijana stavlja Nemeševu ljubav na test tako što s Tamarom smišlja razne spačke. Tako joj je je predložila da iskoriste sve svoje atribute te sve ženske trikove kako bi zavodile muškarce po kući. Bez obzira na njezin veliki trud, Nemeš je te riječi ignorirao te se nastavio izležavati s Marijanom. Ona se pak boji da će po izlasku iz kuće naići na neslaganje oca s njenim izborom.

Podsjetimo, nakon prvog seksa između Marijane i Nemeša njezin otac je se javno odrekao putem medija. No, nakon nekoliko dana požalio je svoje riječi i rekao kako će ona uvijek biti njegova kći.



Stanari će morati simulirati poze iz Kamasutre


Tijekom dana Veliki Brat je upitao stanare koja to knjiga u mladosti služi kao priručnik, a u starosti kao podsjetnik, no oni nisu znali odgovor pa ih je prosvijetlio - riječ je o "Kamasutri". Legendarnom priručniku seksualnih poza koji ujedinjuje duh i tijelo.

Veliki Brat to pitanje je postavio stanarima prije nego što im je dao novi zadatak. Tako će dvoje stanara morati oponašati pozu koju im Veliki Brat kaže, a treći stanar će ih upućivati kako da se namjeste jer Kamasutra poze imaju specifične nazive. Ako uspiju sedam puta pogoditi pozu, Big Brother će im dati bonus, a to je opraštanje dviju pogreški tijekom tjednog zadatka.

Slavici se ne sviđa zadatak zbog, kako kaže, njenih godina, ali Veliki Brat smatra da će se morati prilagoditi i prihvatiti jer je to timski zadatak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.