Big Brother nastavlja s osvetom, uručio lažnu nagradu Nemešu: "Hvala roditeljima i prijateljima"



U UTORAK navečer Big Brother je nastavio sa svojom osvetom Nemešu. Čak je otišao još jedan korak dalje - uručio mu je i lažnu nagradu! Prvo ga je pozvao u ispovjedaonicu gdje je Nemeš čekao proglašenje dobitnika, a nakon što je čuo da je to on te da je nagradu odnio među konkurencijom vrlo poznatih glazbenika počeo je skakati od sreće, a u očima su mu se vidjele i suze. Kad se malo smirio, održao je pobjednički govor, a glas mu je podrhtavao. Zahvalio je roditeljima i prijateljima koji su ga podržavali i bodrili. Dodao je i kako ta nagrada za njega znači početak ostvarivanja sna te da jedva čeka da se nastavi baviti onime što najviše voli, a to je glazba. Ukućani su mu po izlasku čestitali i rekli da su ponosni na njega iako znaju da je to samo farsa Velikog Brata.

Brandonu se ne prave igračke za djecu

Tijekom utorka Veliki brat dao je novi zadatak stanarima, a to je da od materijala prave igračke za djecu kojoj su potrebne. Iako je zadatak humanitarnog karaktera, Brandon kaže kako mu se ne radi iako je oduševljen što rade u humanitarne svrhe. Na to mu je Nikola odgovorio da se ne žali već da radi jer rade za djecu. Brandon se i dalje pokušavao izvući govoreći da ne voli raditi s drvetom. Međutim, ni Nikola nije popustio, rekao mu je da se sad dokaže kao umjetnik jer stalno govori da je jedan od njih. Brandon se potom upustio u raspravu govoreći kako nema inspiracije, ali da je već obojio dvije kocke drveta, a Nikola mu je sarkastično odgovorio: "Pa ti si onda super".



Duško o Brandonu: Kod nas u selu nema "takvih" ljudi


Kasnije su Lester, Horvat i Duško bili u busu te raspravljali. Lester kaže da mu je teško te se jedva suzdržava da ne nasrne na Brandona, a Horvat se slaže s njim. Duško je tijekom tog razgovora izjavio da ne može razumjeti "takve" ljude jer ih kod njega u selu nema.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.