Bilmanu obožavateljica rekla da je zgodan, njegov odgovor je hit

Foto: Instagram

NOVOST u Supertalentu od ove je godine "Backstage s Mijom Kovačić", u kojem voditeljica s članovima žirija i natjecateljima komentira dijelove showa.

Tijekom nedjeljne emisije u jednoj od pauza, Mia je članu žirija Davoru Bilmanu prenijela komentar gledateljice, kojoj je on baš zgodan.

"Ha, dobro... svi imaju ponekad poteškoća s dioptrijom", skromno je prokomentirao.

Posljednju epizodu Supertalenta obilježila je svađa baka iz Ljubuškog i Martine Tomčić. Martina je bakama kazala da joj se nije svidio njihov nastup i da su bile puno bolje na audiciji, a baka Nada se uvrijedila i rekla joj: "Ostarit ćeš, ćeri, i ti." Obožavatelji Dream Teama Baba misle da je Martina ipak bila pregruba, iako je evidentno da je komentirala samo njihov nastup.

Davoru Bilmanu bake su se sviđale i sinoć i nije požalio što im je na audiciji dao zlatni gumb. Nakon što je prva emisija uživo završila, Bilman se družio s bakicama i okinuli su zajednički selfie. Sliku je Bilman postavio na Instagram, a u opisu je jasno kazao što misli o bakicama.

"Kad netko ima ovakvu zaraznu energiju, ne možeš se osjećati loše. Svi imamo pravo na svoj vlastiti sustav vrijednosti i pogled na život. Pametan čovjek uči od svakoga, a budala od nikoga", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.