Bilo kuda, Bar Refaeli u bikiniju svuda

IAKO je često vidimo u pomalo razgolićenom izdanju, Bar Refaeli nas svaki put iznenadi svojim besprijekornim izgledom. Seksi Izraelka, koja je nekima poznatija kao djevojka Leonarda DiCaprija, pozirala je za časopis Maxim i ponovno pokazala zašto je jedna od najljepših žena na svijetu. Gdje god se pojavi, Bar i dalje izaziva divljenje zbog vrlo neobične ljepote. Visoka je 174 centimetara, mjeri prelijepih 89-60-89, kosa joj je svjetlo smeđa, a oči plave.Na fotografijama koje su slikane u boji te crno-bijelom tehnikom, krasit će lipanjsko izdanje časopisa, a ne sumnjamo da će privući pažnju čitatelja s obzirom na prelijepu 23-godišnju manekenku.

Bar se manekenstvom počela baviti kada je imala 15 godina

Bar je rođena u izraelskom gradiću Hod HaSharon, gdje je djetinjstvo provela jašući obližnjim šumama na konjima koje su uzgajali njezini majka Tsipi i otac Rafael. Kad je imala 15 godina počela se baviti manekenstvom, a jedan od prvih brendova s kojima je potpisala ugovor su Castro and Pilpel. Na natjecanju organiziranom 2000. godine osvojila je titulu modela godine, nakon čega su uslijedile brojne kampanje i editorijali.

Prelijepa Izraelka je Leonarda DiCprija upoznala na privatnom domjenku grupe U2

Njezino lice i tijelo krasili su naslovnice francuskog Ella, Maxima i talijanskog GQ-a. Prvi put se u Sports Illustrated Swimsuit pojavila prije dvije godine, i tada je uživala status prve Izraelke kojoj je to uspjelo. U tom broju je pozirala s bendom Aerosmith. Bila je glasnogovornica modnog brenda Luisa Cerano, te snimala za Subarua, Accessorize, Besnija i talijansku liniju luksuznog nakita Marco Bicego.

Što se njezinog privatnog života tiče, bila je u vezi s glumcem Davidom Charvetom i Urijem El-Natanom, obojicom poznatih iz serije Baywatch, da bi u studenom 2005. godine prohodala s Leonardom DiCaprijem. Njih dvoje su se upoznali tijekom partijanja u Las Vegasu, kad je U2 imao svoj privatni domjenak nakon koncerta. U ožujku prije dvije godine par se uputio u Izrael gdje su se družili s izraelskim predsjednikom Shimonom Peresom, nakon čega su obišli Barin rodni grad Hod HaSharon.

A.M.
Foto: Maxim

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.