Bivša Bondova djevojka (72): Seks mi je sada strastveniji nego ikad, John je iskusan

Foto: EPA/Instagram

GLUMICA Jane Seymour (72), najpoznatija po ulozi Bondove djevojke, napisala je tekst za Cosmopolitan u kojem je govorila o seksu nakon 60-ih. Jane je trenutno u vezi s glazbenikom Johnom Zambettijem i kaže da joj seksualni život nikad nije bio bolji.

"Seks je sada divniji i strastveniji od svega što sam do sada doživjela jer je izgrađen na povjerenju, ljubavi i iskustvu. Sada poznajem sebe i svoje tijelo, a John je imao vlastitih iskustava - tako da to nije kao kad smo bili mlađi", piše Jane.

"Pretpostavljam da mlađe generacije danas prvo prakticiraju seks, a zatim kažu: 'Oh, usput, pozdrav, kako si?' Što sam starija, to se više seks temelji na emocionalnoj intimnosti, na dijeljenju životnih uspona i padova s nekim - naših osjećaja, radosti, tuge, zajedničkih strasti i želja", nadalje govori.

"Seksualni život ne mora završiti u 60-ima"

Kaže da je mit da je seksualni život slabiji kako je osoba starija netočan.

"Vaš seksualni život ne mora završiti u 60-ima. Na kraju dana svi traže nešto zbog čega će im krv uzavreti u određenom dijelu tijela. Kad to shvatite, bit ćete sretni i zadovoljni", rekla je. Kaže da je "bonus" što se seksom nakon 60. ne može zatrudnjeti.

"Uistinu osjećam da su seks i intimnost bolji u mojim godinama nego ikada prije. Zapravo stojim iza toga. Morala sam biti sama nakon propalih brakova kako bih naučila kako ne izgubiti sebe i ostvariti se u tom seksualnom i romantičnom smislu", rekla je.

Jane se udavala četiri puta. Bila je s Michaelom Attenboroughom između 1971. i 1973.​, zatim s Geoffreyjem Planerom ​od 1977. do 1978.,​ Davidom Flynnom ​između 1981. i 1992. te Jamesom Keachom od 1993. do 2015. Da je u vezi sa Zambettijem otkrila je u listopadu 2023. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.