Bivša Bondova djevojka požalila zbog plastičnih operacija: "Unakazile su me"

Foto: Instagram

GLUMICA Britt Ekland, javnosti poznata kao bivša Bondova djevojka, požalila je zbog estetskih korekcija koje je napravila. 

Devedesetih godina u usnice je ubrizgala Articol, odnosno eksperimentalni kolagen koji se tada koristio za povećanje usana. Danas se smatra riskantnim za upotrebu.

"Mislim da mi je ta operacija unakazila lice. Svi imaju pravo na izbor, ja sam se na operacije odlučila u mojim 50-ima i nikad ih više ne bih razmatrala. Ne želim izgledati nimalo drugačije", rekla je glumica za magazin Platinum. 

Smatra da su joj plastične operacije uništile prirodnu ljepotu i tvrdi da joj je to najveća greška u životu.

"Kada pogledam svoje fotografije prije toga, izgledala sam vrlo dobro. Sada to vidim, ali tada to nisam primjećivala", rekla je Britt. 

Nakon što joj je liječnik u Parizu ubrizgao Articol, Britt je sljedećih 20 godina išla na, tvrdi, ekstremno bolne injekcije kortikosteroida nadajući se da će ga one otopiti. 

Sada shvaća da se starenje svakome događa.

"Besmisleno se žaliti na to i htjeti se mijenjati. Svi idemo u istom smjeru i ništa ne možemo poduzeti oko toga. Na tom putovanju bitno je samo paziti na sebe", rekla je Britt te napomenula da se "osjeća bolje nego ikad prije". 

Inače, Britt je s Rogerom Mooreom glumila u filmu Čovjek sa zlatnim pištoljem 1974. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.