Bivša dadilja opisuje Heather Mills kao ogorčenu i škrtu lažljivicu

BIVŠA dadilja Heather Mills tužila je svoju nekadašnju poslodavku zbog seksualne diskriminacije i nezakonitog otkaza, jer ju je Heather otpustila nakon što je dadilja rodila.

Sara Trumble iznijela je svoju stranu priče na sudu i opisala bivšu suprugu Paula McCartneyja kao ogorčenu i neiskrenu ženu koja je tjerala svoje zaposlenike da govore pozitivne stvari o njoj u dokumentarcu postavljenom na internetu. Tražila ju je da radi prekovremeno što joj nije bilo plaćeno, jer je bračni par McCartney često odlazio na društvene događaje i tamo se zadržavao do duboko u noć. 26-godišnja dadilja počela je raditi za Millsovu 2004. godine kada ju je ona unajmila da čuva njenu kćer. Bila je uz nju i nakon rastave Heather i Paula te joj je bila rame za plakanje. "Heather je bila vrlo ogorčena na Paula. Vjerujem da sam joj bila izvor utjehe i potpora u to vrijeme", rekla je Sara tijekom svjedočenja.

"Osjećala sam da nemam izbora već da moram sudjelovati"

Dadilja također navodi da je Millsova naredila svom osoblju da "pričaju kako je divna u filmu koji je trebao biti objavljen na Youtubeu. "Osjećala sam da nemam izbora već da moram sudjelovati", rekla je. Kad je Sara rodila kćer, njena ju je poslodavka darivala vrijednim poklonima, ali je zahtijevala da se vrati na posao prije isteka porodiljnog. Navodno je Heather pred ostalim zaposlenicima rekla da će unajmiti novu dadilju, a Sara će biti čistačica. "Ono što najviše boli je činjenica da to čak nije rekla meni osobno, nego je objavila pred svima", kaže Sara.

Suđenje se nastavlja u utorak, kada bi Millsova trebala iznijeti svoju stranu priče.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.