Bivša Nicolasa Cagea o napadu sina: Molila sam policiju da ga privedu, odbili su

Foto: EPA/Profimedia

Christina Fulton, bivša partnerica Nicolasa Cagea, progovorila je nakon što je njihov sin Weston Cage uhićen ovoga tjedna zbog napada na nju. 

Losanđeleška policija u srijedu je potvrdila da je Weston uhićen zbog napada smrtonosnim oružjem. Pušten je istog dana nakon što mu je navodno otac platio jamčevinu. Do incidenta između Westona i Christine došlo je 28. travnja u Los Angelesu, kada je verbalni sukob prerastao u fizički. 

Kad sam došla, bio je usred maničnog bijesa

"Dana 28. travnja oko 17:30 dobila sam poruke od prijatelja svojega sina Westona Cagea u vezi njegovog lošeg psihičkog stanja. Pozvali su me da mu dođem pomoći. Kada sam mu došla ponuditi podršku i utješiti ga, već je bio usred maničnog bijesa. U roku od nekoliko minuta bila sam brutalno napadnuta i zadobila sam ozbiljne ozljede", napisala je Fulton u izjavi koju je objavio People. 

"Unatoč mojim očajničkim molbama upućenim policijskim službenicima da ga privedu radi procjene mentalnog zdravlja, policijski službenici odbili su moj zahtjev. Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Westonove stalne krize mentalnog zdravlja. Treba dobiti pomoć koja mu je prijeko potrebna", zaključila je.

Snimljena s modricama

Podsjetimo, nakon incidenta u travnju Christina je viđena s modricom na oku i nekoliko modrica na licu. Tada su izvori iz policije rekli da je Weston osumnjičen za napad na svoju majku.

33-godišnji Weston u prošlosti se liječio od problema s mentalnim zdravljem, a 2011. je bio hospitaliziran na psihijatrijskom liječenju nakon nasilnog incidenta u Los Angelesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.