Bivša otkrila: Brad Pitt izgleda predivno kad je gol

SINITTA, pjevačica i bivša djevojka Brada Pitta s kojom je zgodni glumac izlazio krajem osamdesetih, otkrila je natjecateljima reality showa u kojem sudjeluje da Brad ima predivno tijelo i sjajno izgleda gol. Pop zvijezda osamdesetih sudjeluje u britanskom reality showu "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!", a Brad nije jedini slavni dečko kojeg je spomenula.

Hvale na račun seksi 47-godišnjeg glumca nisu prestajale: "Brad je bio predivan i imao je fenomenalno tijelo. Hodali smo dvije godine. Bio je užasno zabavan, tako mlad i sladak". Na pitanje drugog natjecatelja o veličini Bradova penisa, Sinitta je ipak ostala suzdržana i uz smijeh samo rekla da je vjerojatno veći od njegova. Priznala je da Bradove obožavateljice ni tad nisu voljele njegove djevojke: "Jedna gnjevna djevojka me na izlazu iz supermarketa ošamarila jer sam bila s njim u vezi. Prekinuli smo prije izlaska filma 'Thelma i Louise'. Kad sam ga vidjela u filmu, pomislila sam 'Bože što sam to učinila'".

43-godišnja Sinitta je britanskoj javnosti ipak poznatija po svojoj vezi sa slavnim producentom Simonom Cowellom. Simon je u žiriju mnogih talent showova, između ostalih i "Britain's Got Talent". Bivša pop zvijezda zaključila je o bivšima: "Oni nisu bili slavni kad sam izlazila s njima. Ja sam bila veća zvijezda. Simon je sad globalno poznat no on je radio u izdavačkoj kući kad sam bila pop zvijezda". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.