Bivša žena Bena Afflecka: Toliko je obdaren da ga snimaju širokim objektivom

Foto: Profimedia

GLUMICA Jennifer Garner tvrdi da je penis njezinog bivšeg supruga Bena Afflecka toliko velik da "filmašima treba široki objektiv" samo da ga snime kamerom.

Garner je tijekom gostovanja 2014. godine kod Ellen DeGeneres otkrila neke pojedinosti o tadašnjem mužu. Ben je u to vrijeme snimio triler za Gone Girl te je u jednoj sceni tuširanja bio gol.

Trik radi gledanosti?

Ellen je tada rekla da je njegova golišava scena vjerojatno bila samo trik radi gledanosti. "On pokazuje svoj penis. Mislim da si na tragu nečemu", odgovorila joj je Jennifer. "Ono što moram reći je: 'Nema na čemu.' Mislim da sam humanitarka i htjela sam se odužiti. Dajete mi toliko toga, htjela sam vratiti nešto svima vama", našalila se glumica. 

Jen tad nije smetala Benova gola scena u filmu, već je bila zaokupljena mišlju o tome kako će to filmska ekipa snimiti. "Nije bilo rasprave oko toga. Rekao mi je: 'Hej, danas na poslu me redatelj David Fincher nagovorio da izađem gol iz tuša.' Ja sam na to rekla: 'Oh, kul, nadam se da je imao široki objektiv."

Hladan set za Bena

Ben je kasnije rekao da mu je redatelj pomogao da snimi tu scenu.

"Želim iskoristiti ovu priliku da zahvalim Davidu na načinu na koji se odnosio prema meni. Konkretno, imali smo scenu tuširanja u filmu. I David me uvjeravao, jer je povjerenje ključno za redatelje i glumce: 'Slušajte, ako pokušamo sa spuštanjem kamere, nikad je nećemo moći dovoljno spustiti da se išta vidi.' Dakle, hvala Davide. I želio bih ti zahvaliti što održavaš set hladnim", našalio se glumac.

Podsjetimo, Garner i Affleck bili su u braku od 2005. do 2018. godine. Bivši supružnici imaju troje djece - kćeri Violet i Seraphinu te sina Samuela. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Ben je bio u vezi s glumicom Anom de Armas, a 2022. oženio se s Jennifer Lopez. Garner je danas u vezi s poduzetnikom Johnom Millerom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.