Bivše Miss Universe o Kraljevićima: "Kod njih sam imala status princeze, stvarno ih volim"



NAKON što je mlada kandidatkinja izbora za Miss Universe Hrvatske, Martina Knežević optužila vlasnika licence Vladimira Kraljevića da ju je pokušao silovati, a on nju da je zajedno s dečkom i pomagačima pokušala iznudi titulu Miss pod prijetnjama smrću, oglasile su se i neke od bivših Missica koje su komentirale obitelj Kraljević, optuženog Vladimira i njegovu suprugu Mariju koji vode direkciju izbora za Miss.



Ivana Delač Đolo: U stalnom sam kontaktu sa direkcijom i upućena sam u organizaciju svakog izbora te ih uistinu volim

Tako je Ivana Delač Đolo prva komentirala na svom Facebook profilu: "Budući da idem na put i da neću biti dostupna za daljnje izjave odlučih biti praktična :-) Mogu govoriti samo iz svog iskustva, a to je da su se Vladimir i Marija prema meni odnosili kao prema vlastitom djetetu i da sam imala status princeze svih godinu dana koliko smo radili zajedno. Pazili su da mi ništa ne nedostaje i nastojali me maksimalno pripremiti za svjetsko natjecanje pritom pazeći i na najsitniji detalj. Ovo me uistinu šokiralo i ne mogu vjerovati da je moguće sve što je napisano. U stalnom sam kontaktu sa direkcijom i upućena sam u organizaciju svakog izbora te ih uistinu volim. Trude se projekt dignuti na visok nivo i s godinama je izbor sve bolji. Molim svoje kolegice, bivše Miss da se nadovežu na moj komentar kako bismo pripadnicima sedme sile olakšali prikupljanje naših izjava :-)", napisala je.



Ivana Paris: Smatram da niti jedna djevojka, misica ili natjecateljica do sada nije bila u poziciji govoriti pogrdno o njima


Osim nje, na Facebooku je cijelu situaciju komentirala i Ivana Paris. "Moram priznati da sam se jako šokirala današnjim pozivom novinarki, pošto nisam bila u blizini novina i interneta cijeli
dan... Sada sam pročitala članak i jedino što mogu reći i komentirati je moj osobni odnos sa obitelji Kraljević, koji je uvijek dosada bio iznimno korektan. Davne 2002. od trenutka kada sam postala Miss Universe, upoznala sam po prvi puta obitelj Kraljević, Mariju i Vladimira koji su kao tada tako i sada živjeli za izbor Miss Universe, iznimno poslovne, korektne, profesionalne i poslovne ljude čiji je cilj bio Miss Universe uzdignuti na najveću moguću razinu, trudeći se da djevojke koje se okrune tom titulom budu ponos Hrvatske, kompletne djevojke, snalažljive, pametne i zgodne. Smatram da niti jedna djevojka, misica ili natjecateljica do sada nije bila u poziciji govoriti pogrdno o njima, jer da je bila sve bi već o tome rekla i prije. Moram priznati da iako sam u posljednje vrijeme zbog životnih okolnosti bila u neredovitom kontaktu sa njima, smatram da je nemoguće da osoba koja je toliki trudi i desetljeća rada uložila u stvaranje dobrog imidža izbora, sada poklekne i tako naivno potpiše izjavu, bila bi to neka vrsta ludosti. No, sve će kad-tad doći na vidjelo i saznati ćemo pravu priču, iako bih se osobno doista razočarala kada bi se tvrdnje mlade gospođice Katarine pokazale točnima... Iskreno se nadam da neće", napisala je Ivana Paris.



Lana Obad: Mojih godinu dana sa direkcijom Miss Universe Hrvatske bilo je predivno, Marija i Vladimir su divni ljudi


Lana Obad, koja je tijekom četvrtka bila moralna potpora Vladimiru Kraljeviću na tiskovnoj konferenciji zajedno s Natalijom Pricom i Vladimirovom suprugom Marijom na svom profilu je napisala kako se slaže s izjavom Ivane Delač Đolo i dodala: "Mojih godinu dana sa direkcijom Miss Universe Hrvatske bilo je predivno, Marija i Vladimir su divni ljudi koji brinu o svojim misicama. Odbacujem sve sumnje u poštenje izbora jer je to jedini izbor u Hrvatskoj gdje pobjeđuju redom pametne, lijepe, zgodne, poštene i djevojke koje su kompletne osobe".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.