Bivši Camillin muž pojavio se na krunidbi. Bio je u vezi i s kraljevom sestrom

Foto: Profimedia

MEĐU brojnim uzvanicima koji su prisustvovali krunidbi kralja Charlesa i kraljice supruge Camille bio je i njezin bivši muž, Andrew Parker Bowles.

Andrew i Camilla vjenčali su se 1973. U braku su bili 22 godine i imaju dvoje djece, sina Toma i kćer Lauru. Brak su obilježile neprestane glasine o Camillinom varanju s Charlesom, no priča ide puno dublje od toga.

Ljubavni trokut

Osim Camille, Andrew se na krunidbi susreo s još jednom bivšom ljubavi. Riječ je o Charlesovoj sestri, princezi Anne koja je u mladosti bila zaljubljena u njega.

Naime, poznato je da su Charles i Camilla bili bliski u mladosti, a princeza Anne tada je bila zaljubljena u Andrewa. Par je morao raskinuti vezu jer kraljevska obitelj nije dopuštala brak s katolikom.

Burna prošlost

Nedugo nakon prekida, Andrew je oženio Camillu, a osam godina kasnije Charles Dianu. No, uvijek se nagađalo kako princeza Anne nije odustala od ljubavi te da je nastavila aferu s Andrewom, dok je Charles također nastavio aferu s Camillom.

Zanimljivo je i da je Anne bila kuma Andrewovoj kćeri na krštenju, no poznato je da se Anne i Camilla nikada nisu slagale, i to upravo zbog Andrewa, stoga je mnoge iznenadio njegov dolazak na krunidbu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.