Bivši Jennifer Lopez reagirao na vijest da se zaručila s Affleckom, video je hit

Screenshot: Twitter

NAKON vijesti da su se Ben Affleck i Jennifer Lopez zaručili, svi su iščekivali reakciju njenog bivšeg zaručnika Alexa Rodrigueza, s kojim je pjevačica prekinula prošle godine.

Alex je gostovao u emisiji Sunday Night Baseball, gdje ga je voditelj i komentator Michael Kay suptilno podbo viješću o Jenniferinim zarukama.

"Sjajna su vremena za sport. Imate novog prvaka Mastersa, počinje NBA doigravanje, bejzbol je u punom zamahu, ljudi se zaručuju. Mislim, sretna su vremena u svijetu", rekao mu je Kay tijekom intervjua, na što se Alex nasmiješio.

"Sreća i mir u svijetu je ono što tražimo", izjavio je, a zatim nekoliko sekundi ostao šutke sjediti, prije nego što je promijenio temu i nastavio komentirati utakmicu.

Podsjetimo, Jennifer i Alex vjenčanje su bili najavili za 2020. godinu, ali ih je pandemija spriječila u tome. Godinu dana kasnije objavili su da se razilaze.

Ben Affleck je i ranije bio u vezi s Jennifer. Holivudske zvijezde prethodno su počele izlaziti u srpnju 2002., a zaručile su se u studenom te godine. Trebali su se vjenčati u rujnu 2003., ali su vjenčanje odgodili samo nekoliko dana prije svečanosti.

Naposljetku su otkazali zaruke u siječnju 2004. Lopez je službeno potvrdila da je ponovo s Affleckom u objavi na Instagramu za svoj 52. rođendan, kada je podijelila sliku na kojoj se ljube na privatnoj jahti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.