Bivši menadžer Britney Spears: Ona posuđuje tuđe mobitele, njezin se provjerava

Foto: Instagram

SAM LUTFI, bivši menadžer Britney Spears, tvrdi da pjevačica posuđuje telefone nepoznatih ljudi kako bi ga nazvala, prenosi Mirror. Sam smatra kako je njezin telefon pod nadzorom. 

"Ne bismo se čuli godinama, a onda bi se sakrila u ormar i nazvala me s nečijeg telefona", rekao je Sam za časopis The New Yorker. Tvrdi da je provjera njezina telefona dio strogog skrbništva njezinog oca Jamieja Spearsa.

Lutfi je za strane medije rekao da ga je zadnji put nazvala dok je bila u Calabasasu, gradu u Kaliforniji. "Nakon što je spustila slušalicu, ponovno sam dobio poziv s tog broja. Zvao me liječnik koji je rekao kako mu je nestvarno da je Britney upravo posudila njegov telefon", ispričao je. 

Sam tvrdi kako pjevačicu nije vidio šest godina. Za američke medije rekao je kako smatra da je skrbništvo njezinog oca utjecalo na njezina razmišljanja. 

Podsjetimo, Britney se prije gotovo dva tjedna izravno obratila sudu o kontroverznom skrbništvu. Rekla je da želi svoj život nazad i da završi 13-godišnje skrbništvo koje njezin otac ima nad njom. 

Sutkinja odgovorna za nadzor skrbništva Britney Spears odbila je njezin zahtjev da se Jamie Spears ukloni s mjesta njezinog skrbnika. Detalji presude još nisu podijeljeni s javnosti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.